Σήμερα ξεκινάει επίσημα το λανσάρισμα του νέου Dacia Duster (Video)

Του Πέρη Χαλάτση

Από σήμερα –Παρασκευή- το δίκτυο της Renault θα έχει στη διάθεσή της τα νέα Dacia Duster. Σε λίγες ημέρες θα δώσουμε και τις τιμές που θα ανακοινωθούν από την ελληνική εταιρία. Όμως σήμερα θα μεταφερθούμε μερικούς μήνες πίσω. Για να θυμίσουμε και να συγχαρούμε τους Γάλλους που τίμησαν τη χώρα μας κάνοντας την παγκόσμια παρουσίαση του Duster στην Αττική.

Οι περισσότερες παρουσιάσεις των νέων μοντέλων αυτοκινήτων γίνονται συνήθως στην Ισπανία, την Πορτογαλία η τη Σικελία. Οι ξένοι δυστυχώς δεν έχουν στις επιλογές τους την Ελλάδα. Η εξαίρεση έγινε από τους Γάλλους της Renault που έχουν και την ευθύνη για τα αυτοκίνητα  Dacia. Εμπιστεύτηκαν την Ελλάδα  και έστησαν άριστα την Παγκόσμια Παρουσίαση του νέου Dacia Duster 2ης γενιάς, ενός SUV που θα πάει αρκετά καλά σε πωλήσεις  το 2018.

Προσκάλεσαν 550 δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη και πάρα πολλούς Έλληνες δημοσιογράφους του ειδικού τύπου. Είχαν προσκαλέσει ακόμη και εκπροσώπους του τύπου από το Μαρόκο και την Αλγερία, αφού η αγορά των Dacia στις χώρες αυτές πηγαίνει αρκετά καλά.

Το σημαντικό είναι ότι η παρουσίαση ήταν άψογη . Και όλοι όσοι προσκλήθηκαν , έφυγαν από την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις. ΟΙ Γάλλοι, επέλεξαν  το Σούνιο , με φόντο το ναό του Απόλλωνα,  για τη συνέντευξη και τη διανυκτέρευση. Και αυτό εκτιμήθηκε από όλους.

Στα σχόλια τους αναφέρθηκαν όχι μόνο για την άψογη φιλοξενία επί ελληνικού εδάφους αλλά και για τις εκπληκτικές διαδρομές που είχαν ανακαλύψει οι Γάλλοι και μάλιστα εντός της Αττικής. Στο road book που ήταν όλο περασμένο στο navigation υπήρχαν διαδρομές με όλα τα είδη δρόμου. Από εθνική οδό , δρόμους με συνεχόμενες  στροφές αλλά και χωμάτινες διαδρομές. Ειδικά για τις εκδόσεις 4Χ4 η διαδρομή έγινε στα λατομεία της Πεντέλης.

Άψογη εκδήλωση. Τέλεια οργάνωση. Μελέτησαν σωστά για αρκετούς μήνες τις ιδανικές διαδρομές για να γνωρίσουν οι δημοσιογράφοι , το νέο τετρακίνητο  SUV που είναι εφοδιασμένο με μια σειρά προηγμένων  συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης .

Οι Γάλλοι  πίστεψαν στην Ελλάδα. Μπράβο και στην  ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας  τα αυτοκίνητα  Renault και Dacia. Ελπίζουμε ότι φέτος κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες που είδαν πόσο καλά πήγε η παρουσίαση των Γάλλων στην Ελλάδα θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στη χώρα μας.

Σήμερα ξεκινάει επίσημα το λανσάρισμα του νέου Dacia Duster (Video)

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: