Σήμερα η 19η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ – ΖΥΓΟΒΙΣΤΙΟΥ

Στις 11 το πρωί οι οργανωτές του αγώνα θα κλείσουν το δρόμου όπου θα διεξαχθεί η 19η Ανάβαση Δημητσάνας — Ζυγοβιστίου 2020  και η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι.Η απονομή των Επάθλων θα γίνει το απόγευμα στις  16:30, στην Πλατεία Δημητσάνας. Η ανάβαση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας.

Χθες στην καταπράσινη και φιλόξενη Δημητσάνα, πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος της Ανάβασης . Από τα 36 πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή οι Γαλανόπουλος Αθανάσιος Citroen Saxo VTS, Τσαφαράς Κωνσταντίνος Lancia Delta Integrale δεν εμφανίσθηκαν. Δοκιμές έκαναν 34 πληρώματα.

Οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι έκαναν  τρεις φορές την απαιτητική διαδρομή με στόχο να προετοιμαστούν καλύτερα για το σημερινό αγώνα.

Στην Ομάδα Ν, ταχύτερος όλων ήταν ο Πολύδωρος Φούντας Peugeot 106 S16.Στην Ομάδα Α, ταχύτερο χρόνο στα δύο από τα τρία δοκιμαστικά έκανε ο Παναγιώτης Λιώρης με Ford Escort RS Cosworth. Απόλυτος κυρίαρχος στην Ομάδα Ε, ήταν ο Αλέξανδρος Τσιόγκας με Citroen AX Sport. Στην Ομάδα Formula Saloon, που αποτελεί την πολυπληθέστερη από πλευρά συμμετοχών, είχαμε έντονες μάχες με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές δίνοντας μας, μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στον αυριανό αγώνα. Ταχύτερος όλων στα δύο από τα τρία χρονομετρημένα περάσματα, ο Σωτήριος Σπυρόπουλος Mitsubishi EVO IX.

 

Σήμερα η 19η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ — ΖΥΓΟΒΙΣΤΙΟΥ gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: