Σημαντική διάκριση απο το Autocar για τον Αντιπρόεδρο της Nissan Design Europe

Μια σημαντική διάκριση κατέκτησε ο Matthew Weaver Αντιπρόεδρος της Nissan Design Europe (NDE). Τιμήθηκε από το Autocar  με το διάσημο βραβείο Design Hero για το 2023. Ο Matthew Weaver  τα τελευταία τρία χρόνια  είναι αντιπρόεδρος της Nissan Design Europe (NDE). Πριν γίνει αντιπρόεδρος ήταν Διευθυντής Σχεδιασμού της NDE. Η εμπειρία του πάνω στο αντικείμενο  του είναι  τεράστια. Άλλωστε δούλεψε για δέκα χρόνια και ως Designer Project Lead, με την παγκόσμια ομάδα σχεδιασμού στην Ιαπωνία. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει και τις τρεις γενιές του Qashqai και τις δύο γενιές του Juke, καθώς και πολλά άλλα προϊόντα και concept της Nissan και της Infiniti.

Η συγκεκριμένη διάκριση «Design Hero» για τον  mr  Matthew Weaver της Nissan  ήρθε ως αναγνώριση της εξαιρετικής καριέρας του στο κέντρο σχεδιασμού της Nissan στο Paddington του Λονδίνου και των σημαντικών μοντέλων που έχουν σχεδιαστεί από το στούντιο, υπό την ηγεσία του.

Ο Mark Tisshaw, Εκδότης του Autocar, σχολίασε:

«Ο “Design Hero” είναι ένας υψηλός τίτλος που ίσως πιο συχνά συνδέεται με εξωτικά supercars και ανεκτίμητα κλασικά μοντέλα. Ωστόσο πρόκειται για ένα τίτλο που θα πρέπει επίσης να αναγνωρίσει εκείνους των οποίων οι δημιουργίες έχουν μεταμορφώσει την αυτοκινητοβιομηχανία στην μαζική παραγωγή. Γι’ αυτό φέτος, το βραβείο απονέμεται στον Matthew Weaver, ο οποίος ως επικεφαλής του κέντρου Nissan Design Europe στο Λονδίνο ήταν υπεύθυνος για το στυλ μερικών από τα αυτοκίνητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο.

Ο Μάθιου άλλαξε το πρόσωπο του αυτοκινήτου για πάντα όταν σταμάτησε να εργάζεται πάνω σε μια νέα γενιά του hatchback Almera  και επέστρεψε στο στούντιο  για να δημιουργήσει το crossover Qashqai. Και η έμπνευσή του δεν σταματά εδώ καθώς είναι έτοιμος να αλλάξει το παιχνίδι για άλλη μια φορά, διαμορφώνοντας το μέλλον της εξηλεκτρισμένης γκάμας της Nissan. Θα τον παρακολουθούμε με ανυπομονησία…».

Μετά την απονομή των βραβείων ο  Matthew Weaver σχολίασε:

«Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα για αυτό το διάσημο βραβείο. Συνεργάζομαι με μια εξαιρετική ομάδα σχεδιαστών, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση όλων των επιτευγμάτων μας στο σχεδιασμό καινοτόμων και πρωτοποριακών μοντέλων. Είμαι απίστευτα περήφανος που εργάστηκα ως μέλος μιας ομάδας που όχι μόνο έχει καθορίσει νέες κατηγορίες οχημάτων, αλλά συνέχισε να αναπτύσσεται και να προσαρμόζεται για να διασφαλίσει ότι τα μοντέλα μας θα κυριαρχήσουν και θα παραμείνουν στις καρδιές των πελατών μας».

Σημαντική διάκριση απο το Autocar για τον Αντιπρόεδρο της Nissan Design Europe gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: