Σημαντικές οι διοικητικές αλλαγές στην KOSMOCAR A.E.

Λίγα 24ωρα πριν την Ανάσταση η KOSMOCAR A.E. ανακοίνωσε σημαντικές διοικητικές αλλαγές στα στελέχη της.

Ο  κ. Αντώνης Μαυριδόγλου από χθες 29 Απριλίου αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της KOSMOCAR  και γίνεται Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της KARENTA. Στην εταιρία τα τρία τελευταία χρόνια –που ομολογουμένως ήταν πετυχημένα- κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της KOSMOCAR. Ο κ. Μαυριδόγλου ανέλαβε ακόμη  το  ρόλο του Συμβούλου των Μετόχων, αναφορικά με τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την τελευταία τριετία ο κ. Αντώνης  Μαυριδόγλου εφήρμοσε σύγχρονες μορφές διοίκησης και  συνέβαλε στη σημαντική ανάπτυξη της εταιρείας τόσο στη θέση της στην αγορά όσο και σε  επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων.

Υπήρξε πρωτεργάτης στην περαιτέρω αναβάθμιση του κοινωνικού αποτυπώματος της εταιρείας με σειρά ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ήταν από τους βασικούς συντελεστές υλοποίησης του έργου “Astypalea: Smart & Sustainable Island”, της πρωτοβουλίας του Volkswagen Group και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της KOSMOCAR αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Στήβεν Σίρτης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της KOSMOCAR και θα παραμείνει Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των KOSMOCAR και KARENTA.

Ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος, μετά από περίπου έξι επιτυχημένα χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της KARENTA, ανέλαβε από χθες  28η Απριλίου 2021 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή επί Εμπορικών Θεμάτων & Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, στην KOSMOCAR ενώ παραμένει Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της KARENTA.

Ο κ. Νικόλαος Πρέζας, μετά από 15 μήνες παραμονής τους στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, αποχώρησε από την εταιρία για προσωπικούς λόγους , αναφέρει η KOSMOCAR στην ανακοίνωσή της.

Σημαντικές οι διοικητικές αλλαγές στην KOSMOCAR A.E. gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: