Silver Union: Τα κοσμήματα που κάθε γυναίκα ονειρεύεται!

Τα τελευταία 19 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του ασημένιου κοσμήματος στη χονδρική και προσφάτως και στη λιανική πώληση. Με επίκεντρο τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και κυρίως τις ανάγκες της γυναίκας για την προσωπική της εμφάνιση, η Silver Union διαθέτει μία μεγάλη συλλογή σε ασημένια κοσμήματα και ρολόγια σε ένα μεγάλο εύρος τιμών έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να διαλέξει το κόσμημα της επιλογής του.

Μέσα από τις , που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας αλλά εμπλουτίζονται συνεχώς και με πιο ιδιαίτερες δημιουργίες, μπορείτε να βρείτε κοσμήματα και ρολόγια σε μοντέρνα, διαχρονικά αλλά και κλασικά σχέδια.

Με ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων αλλά και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.silverunion.gr για χονδρική και λιανική πώληση η Silver Union εξυπηρετεί περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook με την ονομασία SilverUnion. Εκεί θα δείτε όλα τα νέα μας, τις φωτογραφήσεις μας, και όλες τις τελευταίες δημιουργίες μας!

Η θέλει να κάνει τη ζωή κάθε γυναίκας πιο λαμπερή με έναν οικονομικό τρόπο προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Βρείτε το ιδανικό κόσμημα, αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο! Κάντε ένα υπέροχο δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Κάντε κάθε μέρα σας λαμπερή και γεμάτη στυλ μέσα από τη Silver Union!

Θα μας βρείτε:

Κατάστημα: Περικλέους 36, Σύνταγμα – 2103316518

Έδρα: Σκουζέ 4 & Καλαμιώτου 15, Σύνταγμα – 2103248530-33

info@silverunion.gr

eshop:

 

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: