Σικελία: Νεαρή μητέρα σκότωσε την 5χρονη κόρη της – Είχε καταγγείλει απαγωγή

Πήγε στο τμημα και κατέθεσε ότι ένοπλοι κουκουλοφόροι άρπαξαν το παιδί — Ωστόσο, «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και έδειξε το σημείο όπου έθαψε το πτώμα του παιδιού της

Μια τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο 24ωρο στο Tremestieri Etneo της Κατάνια στη Σικελία, καθώς μια νεαρή μητέρα ομολόγησε το φόνο της 5χρονης κόρης της, για την οποία αρχικά είχε καταγγείλει αρπαγή της από ενόπλους.

Χθες το απόγευμα μια μητέρα είχε καταθέσει μήνυση για απαγωγή της κόρης της από το αυτοκίνητό της, από τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους, λίγο αφότου την είχε παραλάβει από τον παιδικό σταθμό.

Η υπόθεση κινητοποίησε αμέσως τις τοπικές Αρχές, οι οποίες όμως δεν πείστηκαν από το αφήγημα. Οι Αρχές δεν βρήκαν μάρτυρες που να επιβεβαιώνουν την ιστορία, αλλά ούτε εικόνες από κάμερες παρακολούθησης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η μητέρα δεν κάλεσε αμέσως βοήθεια επί τόπου, αλλά πρώτα πήγε στο σπίτι της και μόνο σε δεύτερη φάση μετέβη στην Αστυνομία μαζί με μέλη της οικογενείας της. Γι’αυτό και οι Αρχές αμέσως ξεκίνησαν εκτενέστερες ενδοοικογενειακές ανακρίσεις για να εξιχνιάσουν το περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάκρισης, η μητέρα, μια νεαρή γυναίκα ηλικίας λίγο μεγαλύτερη των 20 ετών, φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις κατά την εξιστόρηση των γεγονότων. Τελικά η νεαρή γυναίκα “έσπασε” και έδειξε το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα της κόρης της, περίπου 200 μέτρα από το σπίτι τους.

Όπως μεταδίδει η ANSA, η ανακάλυψη του πτώματος φέρεται να κατέστη δυνατή χάρη στην “πίεση που της ασκήθηκε κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων” από τους ερευνητές.

Πρόκειται για την κατάληξη μιας υπόθεσης που από χθες αργά το απόγευμα ανησύχησε την Ιταλική κοινή γνώμη και που, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται περί οικογενειακής τραγωδίας.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: