Shopping time: Πώς να διαλέξεις σωστά την πιο hot τσάντα της σεζόν

Θα τις βρεις σε αυστηρά σχήματα και συνήθως σε γήινες αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει ότι όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μία τέτοια τσάντα θα ολοκληρώσει πολλά από τα καθημερινά outfits της άνοιξης. Μπορείς να την κρατήσεις όλες τις ώρες της μέρας, να την πάρεις το πρωί στο γραφείο, αν δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις πολλά αλλά πολύ εύκολα θα ταιριάξει και με το καλό σου φόρεμα.

Αν και μέχρι πριν λίγο καιρό, θεωρούνταν κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, τώρα μπορείς άνετα να αρχίσεις να την κρατάς.

Bamboo clutch,

Μία τσάντα που έγινε γνωστή από το street style και κατέκλυσε το timeline σου στο Instagram, πέρσι το καλοκαίρι. Φέτος, συνεχίζει την πορεία της με ακόμα περισσότερες επιλογές στα outfits.

Beaded city bag,

Ευρύχωρη και εύκολη στους συνδυασμούς. Μπορείς να την κρατήσεις εύκολα με ένα casual office look αλλά και με το denim outfit του σαββατοκύριακου.

 Bamboo basket bag,

Ένα κομψό τσαντάκι που μπορεί να σε συνοδεύσει άνετα στις βραδινές σου εμφανίσεις αλλά και στα floral outfits που θα επιλέξεις για το πρωί.

Bamboo Square Boxy Clutch,

Μία «αυστηρή» τσάντα που φυσικά μπορείς να κρατήσεις με το androgynous look σου αλλά και με ένα δροσερό bohemian outfit.

Wicker handbag,

Με retro διάθεση, αυτή η τσάντα είναι ιδανική για τα πιο ρομαντικά looks που θα σε συνοδεύσουν αυτή τη σεζόν.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: