Shopping time: 8 items για να φορέσεις τώρα που άνοιξαν τα clubs ;)

Shopping time: 8 items για να φορέσεις τώρα που άνοιξαν τα clubs ;)

Εμπνεύσου από τα outfts αυτών των γυναικών για τις εμφανίσεις σου στο club!

Είχες την ίδια λαχτάρα ν’ ανοίξουν επιτέλους τα clubs και να βγεις έξω το βράδυ να διασκεδάσεις (τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης από τον Covid-19 βεβαίως); Όχι απλά για να πιείς ένα ποτό στο αγαπημένο σου μπαρ και να θυμηθείς πως ήταν τα πράγματα προ πανδημίας, αλλά να το κάνεις παρτάροντας με τους φίλους σου. Αυτή η στιγμή ήρθε!

Τι θα φορέσεις στην βραδινή σου έξοδο

Επειδή έχει περάσει καιρός, και ζήσαμε τον τελευταίο χρόνο φορώντας φόρμες και loungewear ρούχα, ίσως χρειάζεσαι λίγο style inspiration. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν, όπως πάντα, μερικά πολύ καλοντυμένα κορίτσια στο Instagram. Σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως στις ΗΠΑ, τα clubs είναι ανοιχτά εδώ και καιρό, οπότε αυτές οι fashionistas είχαν την ευκαιρία να βγουν έξω και να συνθέσουν stylish φθινοπωρινά σύνολα.

7 κομμάτια που έχουν αγοράσει τα πιο διάσημα fashion girls για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις

Ο απλός κανόνας είναι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Για να βγεις και να περάσεις καλά πρέπει να είσαι άνετη και cool. Εκτός από κομψή, το item που διαλέξεις να φορέσεις πρέπει να σε κρατήσει και ζεστή, επειδή το βράδυ οι θερμοκρασίες πέφτουν αρκετά. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι και διαχρονικό. Για λόγους βιωσιμότητας, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα item που πιστεύεις πως θα φορέσεις στις εξόδους σου για πολλά χρόνια, και όχι μόνο για μια φορά.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα 8 items που σου προτείνουμε να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @xeniaadonts

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: