«Shmile»: Αυτή είναι η πόζα που θα βλέπουμε όλο το καλοκαίρι στο Instagram

Mε τον όρο «smize» (aka χαμογελάω με τα μάτια) είσαι εξοικειωμένη; Eίναι γνωστός στο Instagram και στο κοινό των social media και σχεδόν όλες οι Influencers έχουν πάρει τις αντίστοιχες πόζες όπου φαίνονται γελαστές και χαρούμενες και μόνο από το βλέμμα τους, με τον τρόπου που κοιτάνε τον φακό. Το νέο trend όμως, σε ό,τι αφορά τα posts μας στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης λέγεται «shmile» και, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, είναι ουσιαστικά μία πόζα όπου χαμογελάς δείχνοντας τα δόντια σου (εννοείται βγάζοντας έξω και τη γλώσσα σου αν θες να γίνεις ακόμα πιο «παιχνιδιάρα») αλλά κρατώντας τα μάτια σου κλειστά, σαν να αναπολείς ή σαν να ετοιμάζεσαι να κάνεις «shhhh» σε κάποιον «αόρατο φίλο» σου, γελώντας ταυτόχρονα.

Μετά την «bambi pose», όπου στέκεσαι σαν ελάφι στις μύτες τον ποδιών με το ένα πόδι αρκετά πιο μπροστά από το άλλο και το trend με τη λευκή πετσέτα, ξέρεις αυτή που φορούσες σαν τουρμπάνι στο κεφάλι σου, αυτή είναι η νέα τάση στα Social Media που οφείλεις να ακολουθήσεις αν δεν θες να σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις. Δες στην gallery τι ακριβώς έχουν ανεβάσει τα «κορίτσια με τους εκατοντάδες followers» και πάρε ιδέες για να κάνεις και εσύ μία ανάρτηση που θα είναι για πολλά-πολλά likes.
 Τρία styling tips για να φορέσεις το blazer με άκρως ανοιξιάτικο τρόπο

«Shmile»: Αυτή είναι η πόζα που θα βλέπουμε όλο το καλοκαίρι στο InstagramΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: