Σέρρες: Ο δράστης με βίασε και με απειλούσε με φωτογραφίες, κατέθεσε η σύντροφος του 20χρονου που δολοφονήθηκε πέρσι

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης συνεχίζεται η δική για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου που σημειώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα Σερρών.

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 21χρονος που κατηγορείται ότι βραδινές ώρες στις 10 Αυγούστου του 2021, σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον 20χρονο, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι 27 εκατοστών, το οποίο κάρφωσε στην καρδιά του θύματος την ώρα που βρίσκονταν σε πάρκο της περιοχής.

Μετά την κατάθεση από τον πατέρα του θύματος που συγκλόνισε τη δικαστική αίθουσα, είχε σειρά η ανήλικη σύντροφος του 20χρονου, η οποία παλαιότερα διατηρούσε δεσμό και με τον 21χρονο δράστη της δολοφονίας.

Η 17χρονη, περιέγραψε όσα έγιναν εκείνο το βράδυ την ώρα ήταν μαζί με τον άτυχο Δημήτρη και κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος την κακοποιούσε σeξουαλικά, την ανάγκαζε σε ερωτικές πράξεις όταν χώρισαν και την εκβίαζε με φωτογραφίες.

Μιλώντας για το μοιραία νύχτα είπε ότι “ημουν με το θύμα έξω μέχρι τις 11 το βράδυ, μέχρι τη στιγμή που μου ήρθε ένα αίτημα φιλίας από τον θύτη στο instagram. Μου είπε ότι θα πάει να τον βρει για να μιλήσουν γιατί ήξερε ότι μου έχει φερθεί άσχημα”. Τότε ο 20χρονος έφυγε και πήγε στο πάρκο για να τον συναντήσει, ενώ η ίδια συνέχισε να του στέλνει μηνύματα με σκοπό να τον αποτρέψει να μιλήσει μαζί του, όπως είπε η 17χρονη.

“Τον κατηγορούμενο τον χώρισα γιατί ήξερα ότι ήταν παραβατικό άτομο. Με κακοποιούσε σeξουαλικά, με απειλούσε με φωτογραφίες και με ανάγκαζε σε συνουσία. Την ημέρα της δολοφονίας τα κατήγγειλα αυτά στην αστυνομία, μέχρι τότε τα ήξερε μόνο το θύμα. Εκείνο το βράδυ μου είπε ότι θα πάει για να μιλήσουν γιατί δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί μου ο δράστης. Του είπα να μην πάει, επέμεινα γιατί ήξερα ότι ήταν βίαιος και παραβατικός, οπότε δεν ήθελα να έχει καμία σχέση με το αγόρι μου. Δυστυχώς πήγε”, κατέθεσε στη συνέχεια.

“Μόλις πήγε εκεί θύμωσα, του είπα μην είσαι φλώρος, μη του μιλάς, δεν θέλω να έχεις καμία σχέση μαζί του. Του το είπα για να σταματήσει γιατί ήξερα τι είναι ο άλλος. Μου είχε στείλει δύο φωνητικά μηνύματα από την επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον κατηγορούμενο και στη συνέχεια του απάντησα. Του είπα ότι ξέρεις πως μου φέρθηκε, μη του μιλάς, δεν θα σου απαντήσω ποτέ ξανά. Μου απάντησε όταν τον είπα φλώρο, με ρώτησε αν με βίασε ο δράστης. Είχε απέναντι του τον άνθρωπο που βίασε την κοπέλα του. Δεν πίστευα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, εγώ συνέχισα να του στέλνω διαφορά βίντεο και πράγματα που κάναμε σαν ζευγάρι και μετά έπεσα για ύπνο”, σημείωσε.

Ο κατηγορούμενος στις 05.10 της έστειλε μήνυμα και της είπε, όπως κατέθεσε η 17χρονη,“πες στον δικό σου περαστικά. Είναι στην χειρότερη εξαιτίας σου γιατί του είπες ότι σου έστειλα αίτημα φιλίας. Πες του περαστικά”.

Η ανήλικη κατέθεσε ότι σταμάτησε τη σχέση που διατηρούσε με τον κατηγορούμενο με δική της πρωτοβουλία καθώς, μεταξύ άλλων, τον φοβόταν. Για το θύμα είπε ότι ποτέ στη ζωή του δεν έφερε επάνω του μαχαίρι, ενώ ο δράστης της είχε πει πολλές φορές πως θα μπορούσε να μαχαιρώσει κάποιον άλλον άνθρωπο και κουβαλούσε συνεχώς μαχαίρι επάνω του.

“Ο Δημήτρης ήταν συναισθηματικος, μου έλυνε κατευθείαν ότι πρόβλημα είχα, ποτέ δεν μου φέρθηκε άσχημα και δεν ήταν βίαιος με κανέναν”, κατέθεσε η κοπέλα.

Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση μαρτύρων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: