Serial killer Κύπρου: Τι κρύβουν οι βαλίτσες της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση «Ορέστη», του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο. Από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, μέλη της Πυροσβεστικής, δύτες αλλά και ιδιώτες με τη χρήση ρομποτικής κάμερας προετοιμάζονται για να επιχειρήσουν και στα δύο σημεία σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν και τις υπόλοιπες σορούς του Κύπριου κατά συρροήν δολοφόνου.

Στην Κόκκινη Λίμνη ετοιμάζεται η βάρκα να εισέλθει για να ανασύρει τις δύο βαλίτσες. Στο Ξυλιάτο οι δύτες επιχειρούν και σήμερα με τη χρήση σκάφανδρου, σύμφωνα με το philenews.com.

Στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης βρέθηκε το πρωί και ο αρχηγός της αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυστοστόμου συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας. Αφού έτυχε ενημέρωσης, αποχώρησε.

Χθες, εντοπίστηκαν στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό δύο αντικείμενα που εικάζεται πως πρόκειται για βαλίτσες μέσα στις οποίες ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε ότι τοποθέτησε τα πτώματα τριών προσώπων. Σύμφωνα με την ομολογία του πρόκειται την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και την 31χρονη Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες.

Η ανάσυρση των βαλιτσών από την τοξική λίμνη θα γίνει με τη χρήση σκαφάνδρου. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας είχε δηλώσει ότι «εάν χρειαστεί θα καταδυθεί σκάφανδρο, καθότι τα αντικείμενα δεν έχουν ανευρεθεί σε μεγάλο βάθος».

(?)

Πηγή: diethnh

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: