Sequin, βελούδο και L.B.D: Τα φορέματα των Χριστουγέννων οφείλουν να είναι εντυπωσιακά

Δες τι μπορείς να αγοράσεις τελευταία στιγμή για να είσαι η πιο κομψή στο ρεβεγιόν.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι σε μία ημέρα, μπορεί εσύ να έχεις αγοράσει όλα σου τα δώρα, μπορεί να έχεις βγει ήδη πάνω από μία φορά στα μαγαζιά, αλλά παραδέξου το… Ακόμα δεν έχεις βρει τι να φορέσεις στο Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για εσένα με την λίστα μας με τα 10 πιο κομψά, sexy & stylish φορέματα, που μπορείς να αγοράσεις την τελευταία στιγμή. Για να σε βρει η μέρα των Χριστουγέννων πιο λαμπερή και καλοντυμένη από ποτέ!
Sequin, βελούδο και L.B.D: Τα φορέματα των Χριστουγέννων οφείλουν να είναι εντυπωσιακά

Keep or Toss: Ποιες τάσεις κρατάμε και ποιες «πετάμε» από το 2021;

Midi βελούδινα, mini με παγιέτες και cutouts, κλασικά maxi, μονόχρωμα ή εμπριμέ: ό,τι και να φορέσεις τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το lockdown… είναι ενδυματολογικά αποδεκτό, αρκεί να σου φτιάχνει το στυλ και τη διάθεση. Διάλεξε το αγαπημένο σου μήκος, το ύφασμα που σε κολακεύει περισσότερο, συνδύασέ το με ένα ζευγάρι άνετα booties ή classy γόβες και κάνε τη διαφορά το βράδυ στο Ρεβεγιόν.

Πoύ θα πας σήμερα;

Μπορεί να δειπνήσεις οικογενειακά, αλλά και να βγεις έξω με φίλους, μπορεί να περάσεις το βράδυ σου σε κάποιο φιλικό σπίτι ή στο αγαπημένο σου bar, ό,τι και να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα κάν’ το φορώντας ένα φόρεμα που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα.
Η ευχή μας, άλλωστε, για την επόμενη χρονιά είναι να κάνουμε και να φοράμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ας ξεκινήσουμε με την last minute αγορά μας σε φόρεμα και ας φτιάξουμε βήμα βήμα αυτήν την αισιόδοξη και κομψή shopping list μας!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: