Σeξουαλική κακοποίηση στη Λέσβο: «Το ‘χει κάνει και σε άλλα κορίτσια» λένε οι γονείς της 14χρονης

Βέβαιη ότι ο 53χρονος αστυνομικός — προπονητής που κατηγορείται για τον βι@σμό της κόρης της έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια στη Λέσβο, δηλώνει η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

«Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018», υποστήριξε η γυναίκα μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα», συμπλήρωσε η μητέρα του θύματος.

«Του είχαμε τυφλή εμπιστοσύνη»

Ο πατέρας του θύματος, από τη μεριά του, είπε στην ΕΡΤ: «Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

Σήμερα, Δευτέρα, ο αστυνομικός και προπονητής θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή Λέσβου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: