Σεισμός στην Τουρκία: «Είναι όλοι μέσα στα αυτοκίνητα, ο κόσμος ψάχνει αλάνες και πάρκινγκ»

Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας.

Ο Νίκος Καρύδας, βοηθός προπονητή της ομάδας Γκαζιαντέπ, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί την δεύτερη μέρα του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία και την Συρία. «Όλο το βράδυ το πέρασα μέσα στο αυτοκίνητο, όπως όλος ο κόσμος. Υπάρχει ανησυχία, το βράδυ πέρασε ομαλά μόνο τα ξημερώματα είχε κούνημα περίπου στα 5 Ρίχτερ», είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqc1r14zkywh)

Σχετικά με τον δεύτερο, τον μεσημεριανό σεισμό ανέφερε: «Ειδικά ο μεσημεριανός σεισμός με φόβισε πιο πολύ από τον πρωινό. Το μεσημέρι ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και ένιωθα ότι ήμουν μέσα στην θάλασσα, στα κύματα. Και είχε διάρκεια».

«Η εικόνα εδώ είναι με τον κόσμο να ψάχνει μεγάλες αλάνες και πάρκινγκ από σούπερ μάρκετ και είναι όλοι μέσα στα αυτοκίνητα. Το καλό είναι ότι καλυτερεύει ο καιρός και βγαίνει ήλιος», είπε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα μετά τον σεισμό.

«Έχω την πληροφορία ότι δόθηκε μία λίστα με συγκεκριμένες τοποθεσίες που μπορεί κάποιος να πάρει θερμοκουβέρτες και τρόφιμα. Υπάρχει μία οργάνωση από το κράτος εδώ, δεν έχουν αφήσει τον κόσμο έτσι», σχολίασε.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: