SEAJETS 20η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς

Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων- 7ος γύρος / 20-21 Οκτωβρίου

Ολική επαναφορά! Έχοντας γεννήσει ορισμένες από τις ομορφότερες αγωνιστικές εικόνες και πιο συναρπαστικές στιγμές των Αναβάσεων των δεκαετιών του ’90 και 2000, η  SEAJETS Ανάβαση Μοσχοκαρυάς κάνει φέτος τη μεγάλη της «πρωταθληματική» επιστροφή: μετά από 9 χρόνια εντάσσεται και πάλι στο Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων!

Στις 20-21 Οκτωβρίου, τις μέρες της 20ης διεξαγωγής της Ανάβασης, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) θα ζήσει ένα από τα πιο συγκινητικά διήμερα της σύγχρονης ιστορίας της — διότι αυτός είναι ένας από τους σπουδαιότερους αγώνες του μισού, σχεδόν, αιώνα της ύπαρξής της.

Έχοντας «επανεκκινήσει» πέρσι τη Μοσχοκαρυά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας, φέτος η ΑΛΑΛ την επαναφέρει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της, καθώς και στο αγωνιστικό πάθος των φίλων του motorsport της Λαμίας, της Φθιώτιδας, και εν γένει της Ελλάδας: στο Πρωτάθλημα! Αυτός θα είναι ο 7ος γύρος του φετινού Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, και του Π.Π. Αναβάσεων Ιστορικών αυτοκινήτων.

Η οργανωτική επιτυχία του εγχειρήματος του 2017, η υποστήριξη της SEAJETS και φυσικά ο θερμότατος εναγκαλισμός του αγώνα από τους τοπικούς φορείς, δίνουν στην ΑΛΑΛ όλα τα εχέγγυα για τη φετινή, πολύ μεγαλύτερου μεγέθους, ενδιαφέροντος και απήχησης, διοργάνωση της Μοσχοκαρυάς. Η ζεστή φιλοξενία και μεγάλη συμπαράσταση του οικοδεσπότη Δήμου Λαμιέων, η απλόχερη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και φυσικά η αρωγή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, βρίσκονται και φέτος στο πλευρό της οργάνωσης.

Στους πρόποδες της Όρθυς, πάνω από την κοιλάδα του Σπερχειού και με την Οίτη στον ορίζοντά της, η μήκους 3,3 χιλιομέτρων διαδρομή βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Στύρφακα και  Μοσχοκαρυά. Το Σάββατο 20/10 οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 12:30 και την Κυριακή το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα στις 10:00. Και στις δύο περιπτώσεις, ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

SEAJETS 20η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: