SEAJETS 20η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς στις 20-21 Οκτωβρίου

Η Μοσχοκαρυά προ των πυλών!

Λίγες  μέρες πριν την μεγάλη επιστροφή της SEAJETS Ανάβασης Μοσχοκαρυάς στο Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας βρίσκεται ήδη στον «πυρετό» της εκ νέου μεγέθυνσης ενός εκ των σπουδαιότερων αγώνων της Ιστορίας της — έχοντας ανακοινώσει και μια σειρά παροχών προς τους αγωνιζόμενους, με τη βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα.

Η μεγάλη αγωνιστική γιορτή της Λαμίας, και 7ος γύρος του Πρωταθλήματος του θεσμού των Αναβάσεων, που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στα Λουτρά της Υπάτης με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο. Θα ακολουθήσουν τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά στην κλασσική, άκρως τεχνική και θεαματική διαδρομή που συνδέει τα Στύρφακα με τη Μοσχοκαρυά.

Η διαδρομή βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα δυτικά των Λουτρών Υπάτης και 17 χλμ. της Λαμίας, και έχει μήκος 3.300 μέτρα. Περιλαμβάνει 17 στροφές, εκ των οποίων ως μία λογίζεται το τεχνητό σικέιν στην ευθεία μεταξύ της Κ4 και της Κ6, ενώ η υψομετρική της διαφορά από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό είναι 219 μέτρα.

Με σκοπό να ανταποδώσει κατά το μέγιστο δυνατόν το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τη συμμετοχή των αγωνιζόμενων στην SEAJETS 20ή Ανάβαση Μοσχοκαρυάς, η Α.Λ.Α.Λ. ανακοίνωσε μεταξύ άλλων έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής 40,00 € για όλους τους αγωνιζόμενους, καθώς και διάθεση λεωφορείου μεταφοράς θεατών από τα pits προς συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής — προσφορά του υποστηρικτή του αγώνα “Raftopoulos Travel”, το Σάββατο από 10:30 έως 12:00 και την Κυριακή από 08:00 εως 09:30.

Επίσης, σε περίπτωση που συμμετάσχουν στη SEAJETS 20η Ανάβαση Mοσχοκαρυάς αυτοκίνητα του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda, θα ακολουθήσουν τον κανονισμό του Ενιαίου και θα ισχύει η ανωτέρω έκπτωση. Και, τέλος, ισχύει και η παροχή αυτοκινητάμαξας μεταφοράς των αγωνιστικών από την Αθήνα: βάσει του κανονισμού από την ΟΜΑΕ και την Α.Λ.Α.Λαμίας, επισημαίνεται ότι θα είναι μία, και χωρητικότητας 7-9 αυτοκινήτων (αναλόγως των μεγεθών των αυτοκινήτων). Υπεύθυνη για την διαχείριση των θέσεων θα είναι η Α.Λ.Α.Λαμίας, και αυτές θα πληρωθούν βάσει αυστηρής σειράς προτεραιότητας δήλωσης, η οποία θα αποδεικνύεται εγγράφως και μόνον μέσω fax (22310 37201) ή email (trackconfirm@alal.gr) προς την Α.Λ.Α.Λαμίας.

Καίριας σημασίας, φυσικά, στη δυνατότητα των παραπάνω παροχών που προσφέρει η Α.Λ.Α.Λ. είναι η στήριξη του μεγάλου χορηγού SEAJETS, που αποδεικνύει εκ νέου την προσφορά του στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση  μίας εκ των σπουδαιότερων σύγχρονων Αναβάσεων. Και, αναμφίβολα, η αρωγή του Δήμου της κατά τα μέγιστα φιλόξενης οικοδέσποινας Λαμίας, και η ένθερμη υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Χορηγοί του αγώνα, επίσης, είναι η εμπορία και Service αυτοκινήτων «Καρέλλης Group», το catering «Time Out», το νερό ΙΟΛΗ και η Αίθουσα Δεξιώσεων «Αμβρόσιος». Κι ακόμη, σπουδαία είναι και η συμβολή των χορηγών επικοινωνίας: STAR Κεντρικής Ελλάδος, 4Τροχοί, Λαμία FM-1 9.62, lamiareport.gr, γραλλυ.γρ, efthia.gr, motori.gr, ilamia.gr, time2rally.gr, automotopatras.gr, speaker.gr και Mag 24.

SEAJETS 20η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς στις 20-21 Οκτωβρίου gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: