Sea You Soon: Ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις!

Sea You Soon: Ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις!

Οι Sea You Soon δεν είναι απλές πετσέτες θαλάσσης. Είναι η αγάπη για τα ταξίδια και την φύση μέσα από σχέδια και προσεκτικά επιλεγμένους χρωματικούς τόνους στους οποίους κινούνται.

Η Sea You Soon ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τους αδελφούς Γρηγόρη και Κωνσταντίνο Σαμάρα. Μεγαλωμένοι σε οικογένεια υφασματέμπορων στα νότια προάστια της Αθήνας και εμπνευσμένοι από την αγάπη τους για τη θάλασσα, δημιούργησαν ένα premium brand από πετσέτες θαλάσσης.

More than a beachtowel

Το νομαδικό πνεύμα των Γρηγόρη και Κωνσταντίνου Σαμαρά αλλά και η οικογενειακή τους προϋπηρεσία στην παραγωγή υφασμάτων είναι εμφανή σε κάθε τους κομμάτι. Με minimal αισθητική, η κάθε συλλογή περιλαμβάνει tribal μοτίβα, ρίγες και ιδιαίτερες μονοχρωμίες, σχεδιασμένες στη παραμικρή τους λεπτομέρεια από τα δυο αδέλφια. 

Για τη Sea You Soon το καλοκαίρι δεν είναι απλώς  μια εποχή, αλλά «τρόπος ζωής», μια έννοια που συνοψίζει την ελευθερία και τη νοσταλγία των διακοπών σε συνδυασμό με την πρακτικότητα αλλά και την υψηλή ποιότητα.

Οι πετσέτες θαλάσσης Sea You Soon αν και oversized (200 x 100 εκ) είναι ιδιαίτερα ελαφριές -400γρ-, πιάνουν ελάχιστο χώρο στις αποσκευές, στεγνώνουν γρήγορα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παρεό, ψάθα ή coverup!

Πιο απορροφητικές από βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό, οι Sea You Soon είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές αποδράσεις.

Quality Innovation

Οι Sea You Soon παράγονται κατα 70% στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας νήματα, tencel και βαμβάκι. Η παραγωγή γίνεται εξολοκλήρου σε αργαλειό από ντόπιους υφαντουργούς και ειδικούς τεχνίτες που πλέκουν τα κρόσσια χειροποίητα σε όλες τις πετσέτες.

Η προσθήκη του νήματος tencel, τις καθιστά 50% πιο απορροφητικές από βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό.

Το Tencel είναι προϊόν επεξεργασίας ξύλου ευκάλυπτου. Ρυθμίζει την απορρόφηση και απελευθέρωση της υγρασίας αποτρέποντας σε εξαίρετο βαθμό την ανάπτυξη βακτηρίων και τις ανεπιθύμητες οσμές που προκαλούνται από την επαφή με την αμμό και το νερό, και καθιστά τις Sea You Soon κατάλληλες ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες όπως των παιδιών. 

Διακρίσεις 

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι το 2015 η Sea You Soon πιστοποιήθηκε από την Αυστριακή Lenzing ΑG, παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή οργανικών ινών για την χρήση Tencel στις πετσέτες της ενώ πρόσφατα διακρίθηκε στο 2017 Stelios Greek Awards for Young Entrepreneurs που διοργανώνει κάθε χρόνο το Stelios Filanthropic Foundation.  

Website & Social 

Facebook https://www.facebook.com/seayousoonbeachtowels

Website http://www.seayousoon.gr/

Instagram https://www.instagram.com/seayousoonbeachtowels/

 

 

 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: