Σε θέση μάχης οι υποψήφιοι διάδοχοι του Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ

Σε θέση μάχης οι υποψήφιοι διάδοχοι του Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ

Σε θέση μάχης οι υποψήφιοι διάδοχοι του Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ

Εις πείσμα όλων το ΠΑΣΟΚ υπάρχει τόνισε με έμφαση ο Ευάγγελος στην ομιλία του στο συνέδριο του Κινήματος όπου ανακοίνωσε και τυπικά την αποχώρησή του από το τιμόνι της παράταξης μετά από τρία , ενώ ξεκαθάρισε ότι θα τον βρουν απέναντί τους όσοι επιχειρήσουν να διαλύσουν το κόμμα.

Σήμερα το βράδυ αναμένονται με ενδιαφέρον οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ που πρώτα θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τις υπογραφές 250 συνέδρων, προκειμένου να γίνει η εκλογή από τη βάση την επόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου. Σε θέσεις μάχης βρίσκονται ήδη Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα βρεθεί σήμερα και ο τρόπος που θα μετεξελιχθεί το ΠΑΣΟΚ και ο ιδεολογικός επαναπροσανατολισμός του κόμματος, ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ξανά τους παλιούς του ψηφοφόρους, ενώ αναμένονται μετά την εκλογή προέδρου και οι επαφές με όπως το Ποτάμι και η ΔΗΜ.ΑΡ.

Σύμφωνα με το Έθνος, απόψε το βράδυ θα αποφασιστεί μέσα από τις δύσκολες ψηφοφορίες το αν η εκλογή του νέου αρχηγού γίνει με βάση το καταστατικό, δηλαδή από τα μέλη του κόμματος, ή από το συνέδριο και από τις κάλπες που θα στηθούν αύριο τελευταία μέρα του συνεδρίου για να εκλέξουν Κεντρική Επιτροπή κ.λπ.

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: