Σε τέσσερις ημέρες πήγε να κλέψει δύο φορές το ίδιο βενζινάδικο στο Σχηματάρι

Έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή — Ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς

Την πρώτη φορά που τρύπωσε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου, κατάφερε να «βουτήξει» όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή ένας Έλληνας, στις 26 Φεβρουαρίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα, επιχείρησε να επαναλάβει την κλοπή, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την δεύτερη προσπάθειά του να αδειάσει το ταμείο του πρατηρίου, οι αστυνομικοί του τμήματος Τανάγρας ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Έκλεψε μικρό χρηματικό ποσό από μαγαζί

Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος η κλοπή που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε ένα κατάστημα σε περιοχή των Φιλιατών Θεσπρωτίας. Ως δράστης, ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας που είχε κλέψει ένα μικρό χρηματικό ποσό και προϊόντα συνολικής αξίας 90 ευρώ. Αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν τον δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: