Σε ποιους στρέφει τις ελπίδες της η On Sale Rally Team για μια διάκριση στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει η On Sale Rally Team τη διακοπή της συνεργασίας που είχε με τους Σωκράτη Τσολακίδη – Γιώργο Πολυζώη και ανακοίνωσε συνεργασία με τους Λάμπρο Αθανασούλα – Νίκο Ζακχαίο.

Δεν θα κρίνουμε τις ικανότητες των δύο πληρωμάτων. Και τα δύο πληρώματα έχουν μεγάλη ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτων. Σίγουρα κάτι παίχθηκε και λογικό είναι η ομάδα που στηρίζει τα ελληνικά πληρώματα να μη θέλει να δώσει εξηγήσεις.

Η είδηση είναι ότι λίγες ημέρες μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τους Σωκράτη Τσολακίδη – Γιώργο Πολυζώη, η ομάδα της On Sale Rally Team ανακοίνωσε το νέο πλήρωμά της που είναι οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος.

Σε ανακοίνωσή της η On Sale Rally Team αναφέρει ότι εν τη γενέσει της έθεσε τον πήχη ψηλά. Βασικός στόχος της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι να έχει πρωταγωνιστική παρουσία, λειτουργώντας ταυτόχρονα με επαγγελματικό τρόπο στα πρότυπα των κορυφαίων διεθνών ομάδων.

Η On Sale Rally Team στρέφει το βλέμμα της στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις καθώς στις αρχές Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην αφετηρία του εμβληματικού αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ δίπλα στα μεγάλα ονόματα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού τα οποία θα τιμήσουν την χώρα μας.

Η εταιρία ανακοίνωσε:

“Έχοντας ως οδηγό από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μας στους αγώνες τη φράση «Nothing is Impossible», αλλά και την άσβεστη δίψα για εξέλιξη και διάκριση, στρέφουμε το βλέμμα μας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο αποτελεί το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χώρας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Οι προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου στρέφεται στους Λάμπρο Αθανασούλα – Νίκο Ζακχαίο, οι συμμετέχουν μαζί ως πλήρωμα από το 2007. Κορυφαία τους στιγμή ήταν το 2009, όταν κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία PWRC και την 8η θέση της γενικής στο Ράλι Ακρόπολις, με ένα SKODA Fabia S2000».

Παράλληλα η ίδια εταιρία θα στηρίξει τον Γιώργο Κεχαγιά και Γιώργο Αμούτζα στο Ράλλυ Κορίνθου που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Ιουνίου. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος του 2019 Γιώργος Κεχαγιάς,  επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο των αγώνων ράλλυ με ένα Skoda Fabia Rally2 έχοντας ως συνοδηγό τον πολύπειρο Νίκο Πετρόπουλο.

Το δεύτερο πλήρωμα που θα τρέχει με τα ίδια χρώματα αποτελείται από τον Γιώργο Αμούτζα – Γιώργο Ηλιόπουλο οι οποίοι για πρώτη φορά στην αγωνιστική τους καριέρα θα οδηγήσουν ένα Skoda Fabia Rally2 evo, προσδοκώντας να συλλέξουν πολύτιμους βαθμούς που θα τους βοηθήσουν για τη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Σε ποιους στρέφει τις ελπίδες της η On Sale Rally Team για μια διάκριση στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: