Σε νέα μέρα και ώρα το «Celebrity Travel» – Συνεχίζεται η περιήγηση στη Χιλή (trailer)

Από  Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα το Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη «μετακομίζει» την Κυριακή, στις 20:00.
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 20:00, στο Open, η περιήγηση του Νίκου Κοκλώνη και του Ίαν Στρατή στη Χιλή συνεχίζεται. 
Ο Mr Travel αποκαλύπτει στον Ίαν το άλλο πρόσωπο της πρωτεύουσας Σαντιάγκο, ενώ ο Ίαν του αποκαλύπτει με τη σειρά του τα σχέδιά του για τη Eurovision και τον κινηματογράφο, 
O Νίκος Κοκλώνης με τον Ίαν Στρατή συνεχίζουν το ταξίδι τους στη Χιλή, μαθαίνοντας την ιστορία της χώρας της νότιας Αμερικής, αλλά και των ανθρώπων της. Θα περπατήσουν σε ιστορικές γειτονιές του Σαντιάγκο και θα γυρίσουν τον χρόνο πίσω στο 1973 στο πραξικόπημα και το βομβαρδισμό της Λα Μονέδα, του Προεδρικού Μεγάρου της Χιλής.
Στη συνέχεια θα βρεθούν στο Λας Κόνδες, μια από τις ωραιότερες γειτονιές της πόλης, με εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και καταστήματα διάσημων οίκων μόδας, γνωστό και ως Σανχάτταν- δηλαδή το Μανχάτταν του Σαντιάγκο!
Νίκος και Ίαν θα θαυμάσουν τους καλλιτέχνες του δρόμου στην μποέμ Λαστάρια, θα απολαύσουν παγωτό από την πιο φημισμένη τζελατερία της πόλης και θα περπατήσουν στον λόφο Σάντα Λουτσία για να δουν το ηλιοβασίλεμα.
Το ταξίδι τους συνεχίζεται στην περιοχή Καζαμπλάνκα όπου θα επισκεφτούν ένα βραβευμένο οινοποιείο. Επόμενη στάση το επιβλητικό σπίτι του Νομπελίστα Πάμπλο Νερούδα στο Βαλπαραΐσο με θέα τον ωκεανό -αγαπημένο καταφύγιο του διάσημου Χιλιανού συγγραφέα και ποιητή.
Από την περιήγηση τους δεν θα λείψουν και οι προσωπικές αποκαλύψεις του Ίαν Στρατή στον Νίκο Κοκλώνη:
• Σε ποια ταινία θα δούμε τον Ίαν να πρωταγωνιστεί;
• Υπάρχουν συζητήσεις να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision;
• Και τι λέει για την προδοσία που τον έκανε να σκέφτεται διαφορετικά και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις αλλιώς; 

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: