Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη στο θέατρο “Μεταξουργείο”

Μέσα σε ένα του τραγούδι με τίτλο «Κούφια η ώρα», ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, είχε σχεδόν περιγράψει, όσα ακολουθούνε.

«Aν ποτέ πεθάνω αν λέμε, αν κάψτε ένα πιάνο κι ένα μπουφάν» και κάπου παρακάτω «Δε θέλω φιέστες ούτε φωνές, τρεις μαζορέτες με άσπρες στολές. Και κάποια μπάντα στο πουθενά, να παίζει ‘τα θερινά σινεμά’». 

Λιτά, διαφορετικά, με αγαπημένα πρόσωπα και σε οικείο χώρο.

Στο θεατράκι τους στον πεζόδρομο του Μεταξουργείου, που στέγασε όλες τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και τα όνειρα. Εκεί βρίσκεται απο το πρωί, σε λαϊκό προσκύνημα, η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Ήδη από χθες η Αννα Βαγενά έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση-πρόσκληση μέσω facebook, σημειώνοντας πως όποιος θέλει να αποχαιρετίσει τον Λουκιανό Κηλαηδόνη μπορεί να πάει στο θέατρό τους, Ακαδήμου 14, 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Όποιος αγάπησε, τραγούδησε, ή θαύμασε τον Λουκιανό, μπορεί με αυτό τον τρόπο να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του και να συλληπηθεί την οικογένειά του.

Ωστόσο το «τελευταίο αντίο» από τους δικούς του ανθρώπους πραγματοποιήθηκε χθες σε μία λιτή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σύμφωνα με τη σύζυγό του Αννα Βαγενά, επιθυμία του Λουκιανού Κηλαηδόνη ήταν να αποτεφρωθεί.

Αντί στεφάνων η οικογένεια έδωσε ήδη έναν τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να βοηθηθεί μία οικογένεια που έχει ανάγκη.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης «έφυγε» απο τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης. «Μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: