Σε κλινική αποτοξίνωσης από το σeξ στην έρημο της Αριζόνα ο Κέβιν Σπέισι

Σε πολυτελές κέντρο αποτοξίνωσης με κόστος 36.000 δολαρίων το μήνα στην έρημο της Αριζόνα, εισήχθη ο Κέβιν Σπέισι, για να λάβει θεραπεία για την εξάρτησή του από το σeξ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πολυτελής κλινική Meadows είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των διασημοτήτων και έχει φιλοξενήσει διάσημα αστέρια όπως ο Τάιγκερ Γουντς, η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος και η Σελένα Γκόμες.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύματα ανέφεραν πως και ο Αμερικανός ηθοποιός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν αναζητούσε επίσης θεραπεία στη συγκεκριμένη κλινική, καθώς εθεάθη μεταμφιεσμένος σε ένα τοπικό εστιατόριο στο Φοίνιξ.

Πιστεύεται πως ο Αμερικανός ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, που κατηγορείται για σeξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση μιας σειράς ανδρών, έφτασε στο κέντρο αποτοξίνωσης προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Ο Σπέισι «παίρνει το χρόνο που χρειάζεται για να αναζητήσει αξιολόγηση και θεραπεία» ανέφεραν οι εκπρόσωποί του σε δήλωση αργά την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της συγκεκριμένης κλινικής, τα Meadows έχουν το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σeξουαλικών εξαρτήσεων στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, που ομολόγησε την περασμένη εβδομάδα πως είναι ομοφυλόφιλος μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σeξουαλική κακοποίηση ενός νεαρού ηθοποιού, θα μπορέσει να συμμετάσχει στα προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμό και «πνευματικό διαλογισμό» στην κλινική.

Το πολυτελές κέντρο απεξάρτησης, διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης και εκτελεί ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους από το σeξ που ονομάζεται «Gentle Path», στο οποίο οι ασθενείς υποβάλλονται σε συμβουλευτικές και «εκφραστικές τέχνες» για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: