Σε καραντίνα Γεωργιάδης και Παπαθάνασης μετά από συνάντηση με επενδυτή που βγήκε θετικός

Σε απομόνωση στο σπίτι τους μέχρι να διαγνωστούν αρνητικοί

Σε απομόνωση στο σπίτι τους θα παραμείνουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης καθώς, όπως ανακοινώθηκε, ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού.

Ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στη σημερινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά λίγο πριν την αναχώρησή τους ενημερώθηκαν πως επενδυτής από το εξωτερικό με τον οποίο ήρθαν σε επαφή βρέθηκε θετικός στον ιό.

Επισημαίνεται ότι οι δύο υπουργοί δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: