Σε κανένα μοναχολόγιο δεν ήταν ο συλληφθείς – διέμενε παράνομα

Σε κανένα μοναχολόγιο δεν ήταν ο συλληφθείς   διέμενε παράνομα

Επιμέλεια: Γιώργος Νταλιάρης
Ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους υπογραμμίζει στο ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ οτι παράνομα βρίσκονταν στην Αθωνικη Πολιτεία ο συλληφθείς ισοβίτης…

Εις βάρος του πρώην ελεγκτή εσόδων-εξόδων των Δήμων Δάφνης και Υμηττού είχαν εκδοθεί 13 δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση, χρέη προς το Δημόσιο κ.ά.

Παρανόμως βρισκόταν στο Αγιο Ορος ο 48χρονος-φαντομάς που συνελήφθη το πρωί στη Δάφνη του Αγίου Ορους από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καρυών.

Στο Αγιο Ορος σήμανε από το πρωί συναγερμός. Οι πληροφορίες που είχαν φτάσει το τελευταίο διάστημα σε αστυνομικούς του Α.Τ. Καρυών ήταν εν τέλει αληθείς, και η παρατηρικότητα ενός άνδρα της Αστυνομίας έφερε τη σύλληψη. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια, εννέα έτη και 69 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος δε φορούσε ράσα παρότι διατείνεται πως είναι δόκιμος μοναχός, παρά μόνο έχει γένια, και συνελήφθη μόλις κατέβηκε από το καραβάκι που τον μετέφερε από τη Γιοβάνιτσα.

Αφού τον οδήγησαν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα που πλέον ανέλαβε την υπόθεση. Στους αστυνομικούς επέμενε πως είναι δόκιμος μοναχός και διαμένει στο Αγιο Ορος τα τελευταία οκτώ χρόνια. Μάλιστα, διατείνεται πως βρισκόταν κοντά στη Σκήτη του Αγίου Βασιλείου, σε σημείο όπου είναι εξαιρετικά δύσβατο.

«Δε βρίσκεται σε κανένα μοναχολόγιο»

Το ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ επικοινώνησε με τον Πολιτικό Διοικητή του Αγιου Ορους, Αριστείδη Κασμίρογλου, που εξήγησε πως ο συλληφθείς βρισκόταν παράνομα στο Ορος. «Το όνομά του δεν υπάρχει σε κανένα μοναχολόγιο. Δε νομίζω πως βρισκόταν εκεί το διάστημα που υποστηρίζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως βρισκόταν παρανόμως και χωρίς άδεια εκεί».

Σε κανένα μοναχολόγιο δεν ήταν ο συλληφθείς   διέμενε παράνομα

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: