Σε "αμηχανία" η Καραβάτου με την απάντηση του Χρανιώτη για το Survivor! [Βίντεο]

Έχοντας πάρει πια απόσταση από το Survivor και όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Παρ’ όλ’ αυτά ο Γιώργος Χρανιώτης έχει κάποιες φορές ακόμα το νου του να τσεκάρει αν βρίσκεται εκεί κοντά κάποια κάμερα και νιώθει ευγνώμων για εφευρέσεις όπως το ψυγείο! Καλεσμένος Στη Φωλιά των Κου Κου ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις για το Survivor, όμως ίσως η Κατερίνα Καραβάτου δεν ήταν έτοιμη για όλες τις απαντήσεις.

«Όλοι έλεγαν με τέτοια πείνα δεν θέλαμε και δεν είχαμε καμία όρεξη. Νομίζω ότι ήσουν ο μόνος που είπες ότι και δεν τρώγαμε, αλλά και κάποιες φορές είχαμε όρεξη για κάτι άλλο…» ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Γιώργος Χρανιώτης την έκανε να τα χάσει παρόλο που έδωσε όσο πιο σεμνά γινόταν την απάντηση του:

«Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Μερικές φορές λείπει πολύ η πρωτεΐνη από τον οργανισμό και μερικές φορές παθαίνει ένα …σοκ ο οργανισμός αν φάει λίγο κρέας. Εκτείνονται κάποια πράγματα. Στυλώνεσαι… πως αλλιώς να σου το πω.»

Δείτε την αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου:

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: