Σε αυτό το ξεχωριστό εστιατόριο όλοι οι σερβιτόροι έχουν Αλτσχάιμερ και ο,τι κι αν παραγγείλεις δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρουν!

Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να συμβούν ενώ τρώμε έξω είναι να παραγγείλουμε ένα πιάτο αλλά να πάρουμε κάποιο άλλο.

Παραδόξως, ένα εστιατόριο προσφέρει ακριβώς αυτό – το “ The Restaurant of Order Mistakes(Το Εστιατόριο των Λαθών στις Παραγγελίες)” βρίσκεται σε μία συνοικία του Τόκιο και η αποστολή του ήταν να προσλάβει σερβιτόρους με άνοια.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Αυτό που κάνει το εστιατόριο να ξεχωρίζει, το οποίο ήταν σε δοκιμαστική περίοδο από τις 2 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουνίου, είναι ότι το προσωπικό που έχει άνοια είναι πολύ πιθανό να κάνει λάθος την παραγγελία σου.

Αλλά εάν το γνωρίζεις αυτό από την αρχή, αλλάζει η αντίληψή σου για όσους πάσχουν από αυτή την ασθένεια. Η εμπειρία σε κάνει να καταλάβεις πως με λίγη κατανόηση, οι ασθενείς με άνοια μπορούν να γίνουν λειτουργικά μέλη της κοινωνίας μας.

Η blogger Mizuho Kudo επισκέφτηκε το εστιατόριο και έκανε την παραγγελία της. Παράγγειλε αρχικά ένα χάμπουργκερ αλλά κατέληξε να φάει ζυμαρικά, αν και γευστικά έμεινε απολύτως ικανοποιημένη.

Η Kudo είπε επίσης πως όλοι οι σερβιτόροι ήταν χαμογελαστοί και περνούσαν πολύ όμορφα.

Τώρα, αφού έχει περάσει η δοκιμαστική περίοδος, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου σχεδιάζουν άλλη μία εκδήλωση, για τη παγκόσμιο μέρα του Αλτσχάιμερ(21 Σεπτεμβρίου).

Εσείς θα πηγαίνατε ποτέ σε ένα τέτοιο εστιατόριο;

Credit: boredpanda.com

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: