Σε άφησε για άλλη; 6 tips για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση

To κακό έγινε: Σε άφησε και μάλιστα για κάποια άλλη. Προφανώς και πέφτεις στα πατώματα, κλαις, βγαίνεις στους δρόμους σαν την τρελή ρωτώντας γιατί, και τελικά καταλήγεις να έχεις μία όμορφη και γλυκιά κατάθλιψη, η οποία σε καταπίνει σαν δίνη και δε σε αφήνει να χαρείς την-πραγματικά-όμορφη ζωούλα σου. Λοιπόν, για να λέμε και αλήθειες: Όντως αυτό που σου συνέβη είναι βαρύ και δύσκολο και σίγουρα όχι και ό, τι πιο εύκολο θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου. Εγώ όμως, επειδή θέλω να βλέπω χαρούμενες γυναίκες, οι οποίες χαίρονται τη ζωή, λέω να σου κάνω έναν κατάλογο με όλα αυτά που πρέπει να κάνεις-ή να μην κάνεις- προκειμένου να αντιμετωπίσεις την κατάσταση αυτή.

Μείνε μακριά του: Το «μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται», θα πρέπει στην προκειμένη να είναι το Ευαγγέλιό σου, μιας και αποδεδειγμένα, όταν έναν άνθρωπο σταματάς να τον βλέπεις και να τον συναναστρέφεσαι, με τον καιρό η παρουσία του παύει να σου είναι απαραίτητη. Αυτό λοιπόν για αρχή και έπεται συνέχεια…

Σβήσε στοιχεία επικοινωνίας: Εντάξει μπορεί να το θεωρείς τραβηγμένο και υπερβολικό, αλλά πίστεψέ με μόνο καλό θα σου κάνει. Ναι, ξέρω ότι θυμάσαι απ’ έξω το κινητό του και φυσικά ό, τι τον αφορά, αλλά σε περίπτωση που βλέπεις κάθε μέρα τα μηνύματά του, τις φωτογραφίες του και κάνεις stalking στη νέα του σχέση, τότε θα καταλήξεις να έχεις εμμονή και τα πράγματα θα γίνουν από δύσκολα έως ανησυχητικά.

Μίλα με καλά λόγια για εκείνον: Μην αρχίσεις να τον κατηγορείς και μην τον κράζεις, πόσο μάλλον σε φίλους και γνωστούς. Υπάρχει πιθανότητα όχι μόνο να τα μάθει-που βασικά δε σε νοιάζει και πολύ-αλλά να φανείς η τρελή που τόσο καιρό είχε σχέση με ένα… τέρας! Και αυτό σίγουρα δεν είναι και πολύ κολακευτικό.

Άσε την άλλη ήσυχη: Την μισείς, φυσικά τη ζηλεύεις και εύχεσαι να αποτύχει η σχέση της. Εντάξει όλα αυτά είναι άκρως φυσιολογικά, διότι αν τη συμπαθούσες και της ευχόσουν τα καλύτερα στα μαλλάκια σου θα είχες φωτοστέφανο. Ωστόσο, όσο κι αν θα ήθελες να της βάλεις τρικλοποδιά, άστην έξω από αυτό, γιατί πολύ απλά στο τέλος όλα θα γυρίσουν εναντίον σου. Στο κάτω κάτω, δε φταίει, και το να τα βάζεις μαζί της, φανερώνει εμπάθεια και εμμονή (να τη πάλι η εμμονή). Το νου σου.

Ασχολήσου με τον εαυτό σου: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνεις εγωίστρια και εγωκεντρική-με την καλή πάντα έννοια-. Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου, γuμνάσου, κάνε ταξίδια, γνώρισε νέους ανθρώπους. Είναι βασικό να κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο και ο μοναδικός τρόπος είναι μόνο μέσω νέων εμπειριών.

Και μην ξεχνάς: Αντιμετώπισε την κατάσταση και αποφάσισε ότι όντως τα πράγματα δεν οδηγούσαν πουθενά. Δες τη θετική πλευρά και προσπάθησε να δεχτείς ότι η άλλη δεν είναι καλύτερη από σένα, απλά διαφορετική. Και τελοσπάντων, ποιος σου λέει ότι την επόμενη μέρα δε θα γνωρίσεις τον απόλυτο έρωτα;

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: