Screen Style: Mε αυτά τα πουλόβερ θα κάνεις τις πιο cozy εμφανίσεις στο Zoom

Screen Style: Mε αυτά τα πουλόβερ θα κάνεις τις πιο cozy εμφανίσεις στο Zoom

Και θα είσαι ταυτόχρονα και σε γιορτινό, χαρούμενο κλίμα.

οθόνες του υπολογιστή μας έχουν γίνει το «νέο, επαγγελματικό μας περιβάλλον» και η κάμερα του κινητού μας το «νέο στέκι συνάντησης με τους κολλητούς». Και όσο δυστοπική και αν φαντάζει αυτή η νέα πραγματικότητα δεν παύει να είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με όλα εκείνα τα πράγματα που όριζαν τη ζωή μας στην προ Καραντίνας εποχή. Όσο αυξάνεται το διάστημα τηλεργασίας και όσο συνεχίζονται οι περιορισμοί στις μετακινήσεις και στις συναθροίσεις τόσο, λοιπόν, θα εφευρίσκουμε και εμείς τρόπο να κάνουμε καλύτερη και πιο ποιοτική την παρουσία μας μπροστά στο laptop.

Και επειδή τώρα βρισκόμαστε στη γεμάτη θαλπωρή και αγάπη περίοδο των Χριστουγέννων -στο γράφουμε σε περίπτωση που έχεις χάσει και εσύ τις μέρες από τον εγκλεισμό- τα ζακάρ ή τα μονόχρωμα πουλόβερ με χοντρή πλέξη, είναι ό,τι πρέπει για εντυπωσιάσεις και να είσαι και στυλιστικά επίκαιρη αυτήν την περίοδο στο Zoom.

Σε παστέλ, αλλά και έντονες αποχρώσεις, τα δέκα πλεκτά που θα βρεις στην παρακάτω gallery είναι ό,τι πρέπει για τις comfy, αλλά πάντα κομψές, εμφανίσεις σου μέσα στο σπίτι και μπροστά στην οθόνη του PC σου. Διάλεξε τώρα ποιο ταιριάζει στο στυλ σου, συνδύασέ το με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια, κάνε ένα χαλαρό updo και είσαι έτοιμη για το επόμενο Zoom call σου. Καλή επιτυχία!
 Πέντε συμβουλές για να κάνεις την γκαρνταρόμπα σου πιο φιλική προς το περιβάλλον

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: