Screen Style: Με αυτά τα γυαλιά οράσεως θα είσαι η πιο κομψή και μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή

Screen Style: Με αυτά τα γυαλιά οράσεως θα είσαι η πιο κομψή και μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή

Τα γυαλιά που φοράς συνέχεια μέσα στο σπίτι (ποιος ο λόγος να βάλεις φακούς αυτήν την περίοδο;) μπορούν να μετατραπούν στο πιο fashionable αξεσουάρ!

Tα γυαλιά οράσεως, η αλήθεια είναι, πως δεν είναι ένα αξεσουάρ που διαλέγουμε με βάση το look μας κάθε μέρα. Για τις περισσότερες από εμάς είναι ένα κομμάτι «αυτού που είμαστε» και όταν δεν φοράμε τους φακούς μας, είναι το παράθυρο που έχουμε στον έξω κόσμο για να βλέπουμε πεντακάθαρα γύρω μας. Και η δεύτερη αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες με lockdown και τηλεργασία φοράμε τους φακούς όλο και λιγότερο. Τα γυαλιά μας είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ενδυματολογικής μας ρουτίνας και επίσης τα καταστήματα οπτικών είναι και τα μόνα που λειτουργούν αυτήν την περίοδο (με ραντεβού φυσικά) ώστε να μπορούμε να ανανεώσουμε τον σκελετό ή τους φακούς τους.

Συνεπώς, αυτή είναι μία επένδυση σε αξεσουάρ που αν δεν κάνεις τώρα εν μέσω καραντίνας, πότε θα κάνεις; Διάλεξε από τα στυλ που θα δεις στην παρακάτω gallery ποιο πιστεύεις είναι αυτό που ταιριάζει στην αισθητική και στο σχήμα του προσώπου σου και κάν’ το δικό σου ακόμα και τώρα, εν μέσω καραντίνας.

Μεγάλη τάση για τη φετινή άνοιξη είναι οι oversized, μεταλλικοί σκελετοί (πόσο αγαπάνε τα 70s και οι οίκοι μόδας αλλά και εμείς!) αλλά και οι κοκάλινοι cut-eyes. Oι πρώτοι είναι τέλειοι πάνω σε πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς ή με έντονες γωνίες, ενώ οι δεύτεροι αναδεικνύουν τα στρογγυλά χαρακτηριστικά κάνοντας πιο edgy τις γραμμές του προσώπου.

Όποιο από τα παρακάτω και να διαλέξεις, ένα είναι το σίγουρο: την επόμενη φορά που θα σταθείς μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου για κάποιο Zoom meeting θα ακούσεις διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση σου και εσύ θα σκέφτεσαι πως το μόνο που έκανες είναι να φορέσεις τα γυαλιά σου! Απλούστατο!
 Οι καλύτεροι συνδυασμοί χρωμάτων για να ανανεώσεις τώρα την γκαρνταρόμπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: