Screen Style: 10 μπλούζες για να είσαι η πιο κομψή στην επόμενη βιντεοσύσκεψη

Screen Style: 10 μπλούζες για να είσαι η πιο κομψή στην επόμενη βιντεοσύσκεψη

Το αν θα φοράς φόρμα από κάτω, είναι καθαρά δικό σου θέμα!

Ένα παλιό, αμερικάνικο αστείο για τους παρουσιαστές ειδήσεων στα ‘90s έλεγε πως «κάτω από το σακάκι, το πουκάμισο και τη γραβάτα, φορούσαν το μποξεράκι τους και παρουσίαζαν το δελτίο». Δεν ήμασταν μπροστά στα studios για να ξέρουμε αν αυτό όντως συνέβαινε -και δεν βλέπουμε κάπου και το αστείο για να είμαστε ειλικρινείς- αλλά σίγουρα στο «Beverly Hills 90210» είχαν βάλει τον «Brandon» να το κάνει όταν έκανε τα πρώτα δημοσιογραφικά του βήματα.

Οι μέρες της τηλεργασίας μας φέρνουν συχνά στο μυαλό αυτό το «αστείο». Εκεί που καθόμαστε μπροστά στο laptop με χτενισμένο μαλλί, λίγο ρουζ στα μάγουλα, ένα πουκάμισο ή ένα λεπτό πλεκτό μπλουζάκι και από κάτω τη φόρμα και τις παντόφλες μας, σκεφτόμαστε το παράδοξο του συνόλου μας. Από την άλλη όμως πόσο ρεαλιστικό είναι να κάθεσαι στην τραπεζαρία ή στο γραφείο σου με pencil φούστα και ψηλοτάκουνα;

H πανδημία έχει «απλουστεύσει» κάποιους ενδυματολογικούς κανόνες και ταυτόχρονα έχει βάλει κάποια νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας. Ένα από αυτά αφορά τις βιντεοσυσκέψεις με το γραφείο, όπου ναι μεν πρέπει να είμαστε περιποιημένες από τη μέση και πάνω αλλά ρεαλιστικά σκεπτόμενες κανείς δεν θα δει ολόκληρο το look μας, εκτός αν γίνει σεισμός την ώρα που μιλάμε στο Zoom.

Γι΄αυτό στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς θα σκεφτούμε «πρακτικά» και θα σου παρουσιάσουμε τα δέκα καλύτερα tops της αγοράς για να είσαι κομψή, αλλά και άνετη, στην κάμερα του laptop σου. Ριγέ μπλούζες, σοφιστικέ πουκάμισα, ελαφρυά πλεκτά και μονόχρωμα tops, μπαίνουν στη λίστα με τις επιλογές σου για chic video calls. Και ταυτόχρονα μπαίνουν και στην γκαρνταρόμπα σου για τη στιγμή που όντως θα συμμετέχεις με τη φυσική σου παρουσία σε συσκέψεις. Καλά Ψώνια!
 Αυτές οι λεπτομέρειες θα κάνουν τις μπλούζες του φετινού χειμώνα πολύ ξεχωριστές

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: