Σαββόπουλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να πετύχει

Την πίστη του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τα καταφέρει ως πρωθυπουργός της Ελλάδας εξέφρασε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Όπως είπε με τοποθέτησή του στον ΣΚΑΪ, «νομίζω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ωριμάσει από αυτήν την ήττα. Ήταν μία ψήφος ανάγκης. Ότι η Ελλάδα χρειάζεται νέο καπετάνιο που να ξέρει να διαβάζει τον χάρτη, όχι το φλιτζανάκι του καφέ…».

Αναφερόμενος στα αίτια που ο ίδιος εκτιμά ότι οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ήττα, ο κ. Σαββόπουλος -μεταξύ άλλων- επισήμανε: «Υπήρξε κόσμος που πήγε στο ΠΦΔ, δηλαδή στο Πρώτη Φορά Δεξιά. Υπήρξε λόγος διχαστικός και αλαζονικός. Και «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» και «γερμανοτσολιάδες» και αυτό το πολιτικό πλεονέκτημα… Μια τέτοια συμπεριφορά πήγε τον λαό μας πίσω, πολύ πίσω. Και ο ελληνικός λαός διάλεξε έναν νέο άνδρα, ευγενή, μετριοπαθή, που δεν λέει πράγματα πάνω από το κεφάλι του».

Αναφορικά με τις προσδοκίες του από τη νέα κυβέρνηση ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε πως «το πρώτο που περιμένω είναι δουλειές. Περιμένω ύφος στην εξουσία, να υπάρχει πολιτισμός, διάλογος και όχι η μισαλλοδοξία και το αλληλοφάγωμα».

Μάλιστα, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ο Μητσοτάκης, δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει. Είναι υποχρεωμένος να πετύχει».

Παράλληλα, χαρακτήρισε θετικό το γεγονός πως έμεινε εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή, αλλά και το γεγονός πως προέκυψε αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: