Saturday night out: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο feminine φόρεμα συνδύασε δύο μεγάλες τάσεις

Saturday night out: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο feminine φόρεμα συνδύασε δύο μεγάλες τάσεις

Ποτό με τις φίλες σου; Ένα satin printed φόρεμα είναι ότι πιο stylish μπορείς να φορέσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια γυναίκα που αγαπά την μόδα και φροντίζει να ενημερώνεται για όλες τις νέες τάσεις.

Η γκαρνταρόμπα της είναι από τις πλέον updated της ελληνικής τηλεόρασης, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις καθημερινά, μέσα από την πρωινή εκπομπή της στην συχνότητα του Aplha. 

Δυναμική και ξεχωριστή, θηλυκή και sexy, έντονη και ταυτόχρονα κομψή, η Κατερίνα έχει το δικό της μοναδικό στυλ, κάτι που βγαίνει σε κάθε έξοδο που κάνει, ακόμη και όταν είναι off duty. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι μεγάλη πηγή έμπνευσης, με την ίδια να μας δείχνει κάποια από τα πιο εφευρετικά styling καθημερινά. 

Το φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου συνδυάζει δύο δυναμικές τάσεις της σεζόν

 Αυτή την φορά επέλεξε ένα φόρεμα από την νέα συλλογή της ελληνικής εταιρίας Toi & Moi, το οποίο συνδυάζει δύο πολύ δυνατές τάσεις της σεζόν: το leopard print και τα έντονα χρώματα.

Πιο συγκεκριμένα το animal print ήταν ένα από τα trends που είδαμε στις πασαρέλες για τον χειμώνα του 2021 όχι μόνο από τους συνήθεις ύποπτους σχεδιαστές, όπως ο Roberto Cavalli, αλλά και από τους Michael Kors, Dior, Tom Ford και Lanvin. Έτσι, η τάση πέρασε στο street style και μας θύμισε για ακόμη μια φορά πόσο αγαπάμε το συγκεκριμένο τύπωμα. 

Η Κατερίνα φόρεσε ένα animal printed slip dress σε έντονο μπλε, petrol χρώμα. Με satin like υφή είναι ένα ιδιαίτερα θηλυκό και σeξι κομμάτι, αφού η χαμηλή πλάτη με τις χιαστί τιράντες, το ντραπέ ντεκολτέ και το σκίσιμο κάνουν το συγκεκριμένο φόρεμα απόλυτα feminine. 

Εκτός, όμως από το ίδιο το φόρεμα, που αποτελεί από μόνο του statement, ήταν και το υπέροχο styling που το έκανε να ξεχωρίζει. Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε την μέση της με μια μαύρη μεγάλη ζώνη με silver studs και συμπλήρωσε το σύνολο με λεπτεπίλεπτα κοσμήματα με χρυσό και petrol πέτρες. Δεν αποχωρίστηκε, φυσικά, τα αγαπημένα της platformed ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο χρώμα. 

Διαβάστε επίσης:

Φόρεμα και μπότες: Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς να τα φορέσεις τώρα

Metallics lovers: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε το silver σακάκι της με τον πιο σοφιστικέ τρόπο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: