Σατανική μπέιμπι σίτερ σκότωσε βρέφος και το πήρε μαζί της σε φαστφουντάδικο

Δε χωρά ανθρώπινος νους αυτό που έκανε μια μπέιμπι σίτερ στο Ουισκόνσιν, η οποία φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα αγοράκι δύο μηνών, πήγε για μπέργκερ με τον φίλο της και το πτώμα του βρέφους και εν συνεχεία το παρέδωσε στη μητέρα του, λέγοντάς της πως κοιμάται.

Το περιστατικό συνέβη στις 18 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση πρώτου βαθμού. Οδηγήθηκε στη φυλακή με την εγγύηση να ορίζεται στα 500.000 δολάρια και της απαγορεύτηκε παράλληλα κάθε επαφή με παιδιά κάτω των 18.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 28χρονη Marissa Tietsort, που είναι έγκυος στο έκτο της παιδί, κρατούσε το μεσημέρι της 18ης Οκτωβρίου τον μικρό Benson στο σπίτι της μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του. Κάποια στιγμή ενημέρωσε μέσω μηνύματος τη μητέρα τους πως κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού και της ζήτησε να μην πει τίποτα. Όταν η μητέρα πήγε σπίτι για να πάρει τα παιδιά της, ο μικρός ήταν ντυμένος με χειμερινά ρούχα και βρισκόταν στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου, με τα μάτια του καλυμμένα από την κουκούλα. Η μητέρα του νόμιζε πως κοιμόταν. Φτάνοντας όμως σε ένα κατάστημα με πλυντήρια διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε και ήταν παγωμένος. Πανικοβλήθηκε και άρχισε να κάνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο παρατήρησαν πως το παιδί ήταν χλωμό και τα χείλια του μελανιασμένα.

Η 28χρονη συνελήφθη την επόμενη μέρα σε ξενοδοχείο όπου είχε πάει με τον φίλο της και τον γιο της για μπάνιο.

Ομολόγησε ότι γνώριζε πως το μωρό ήταν νεκρό όταν το παρέδωσε στη μητέρα του, ισχυρίστηκε όμως ότι δεν το σκότωσε. Παραδέχθηκε επίσης ότι πήγε σε φαστ φουντ με το σύντροφό της, έχοντας μαζί τους και το νεκρό βρέφος.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το άτυχο αγοράκι πέθανε από πολλαπλά χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι…

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: