Σάσα Μπάστα: Η σύλληψη, ο ετεροθαλής αδερφός της και το δημόσιο αίτημά της (φωτό)

Ο ετεροθαλής αδερφός της Σάσας Μπάστα είχε μπλεξίματα με τον νόμο και συνελήφθη. Η τραγουδίστρια πήρε θέση για την υπόθεση με δημόσιες αναρτήσεις της στο facebook.

«Εδώ και 1 ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή »του αδερφού της Σάσα Μπάστα».
Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο ειδικά νέο που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο.
Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως η άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους.
Να είναι καλά και παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως αδερφός της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας γιατί αυτό διαταράσσει τη προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση
Σάσα» ήταν το ένα post της τραγουδίστριας, ενώ σε άλλο post της ανέφερε: «Παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως »αδερφός» της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας γιατί αυτό διαταράσσει τη προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση Σάσα»

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: