Έρευνα: Τι αρέσει πιο πολύ να κάνουν οι αντρες και οι γυναίκες στο κρεβάτι

Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουμε αδυναμία στις επιστημονικές έρευνες, είναι ότι παίρνουμε τις πολυπόθητες απαντήσεις σε ερωτήματα που ο καθένας από εμάς θα ντρεπόταν αρκετά να κάνει.

Την απάντηση σε μία τέτοιου είδους ερώτηση έδωσαν οι άνθρωποι του Dr. Ed, που ρώτησαν 2.000 ανθρώπους (άντρες και γυναίκες) από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αμερική και την Ευρώπη σχετικά με το ποια είναι η αγαπημένη τους στάση. Τα αποτελέσματα ανέδειξαν τo ντογκυ σταιλ νούμερο ένα σε προτιμήσεις τόσο των αντρών όσο και των γυναικών, ενώ φάνηκε πως «πάνω σε τραπέζι» βρίσκεται στην  λίστα πολλών ανθρώπων για το 2017.
Χάρη στην ευκολία με την οποία προσεγγίζεται και ερeθίζεται το σημείο G στη συγκεκριμένη στάση, το ντογκυ σταιλ κατάφερε να ξεπεράσει την ιeραποστολική που συγκέντρωσε το ποσοστό του 22.5% στις ψήφους ενώ τρίτη αναδείχτηκε η στάση της «καουμπόισας» με 19.4%.
4.3% των συμμετεχόντων δήλωσε πως η στάση «69″ είναι η αγαπημένη τους, το 2.1% επέλεξε το πρωk τικό  ενώ το 1.2% δήλωσαν πως προτιμούν να το κάνουν πάνω σε τραπέζι.

Από την έρευνα επίσης προκύπτει πως οι γυναίκες προτιμούν την ιeραποστολική στάση σε σχέση με την αυτην της καουμπόισας, ενώ από την πλευρά των αντρών προκύπτει το ακριβώς αντίθετο. Παρόλο που το πρωk τικό ήταν ένατο στις αντρικές προτιμήσεις, δεν υπήρχε πουθενά στη λίστα με τις επιλογές των γυναικών.

Το μεγαλύτερο μέρος του ευρωπαϊκού πληθυσμού φάνηκε να προτιμάει στα 4, με εξαίρεση τους Ιταλούς που τους αρέσει η στάση της καουμπόϊσσας, τους Ολλανδούς που προτιμούν το ιεραπ0στολικό και τους Πολωνούς που για κάποιον περίεργο λόγο φάνηκε να θέλουν το spoοning.

Η έρευνα επίσης εξέτασε τι θέλουν οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν, με την εμπειρία «πάνω στο τραπέζι» να αναδεικνύεται νούμερο ένα στην Βρετανία και την Αμερική, με ποσοστό 19.9%.
Το 12.1% των συμμετεχόντων δήλωσε πως το 2017 πρέπει να είναι η χρονιά του πρωk τικού , με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι άντρες, εκτός από την Αυστρία και την Ολλανδία, όπου το πρωk τικό ξεπέρασε το «πάνω σε τραπέζι» σε προτιμήσεις.

Το 53.8% των αντρών παραδέχτηκαν ότι παίρνουν ιδέες για στάσεις από ταινίες, ενώ οι περισσότερες γυναίκες είπαν πως μαθαίνουν νέα πράγματα είτε από τους συντρόφους τους είτε από ιστοσελίδες που δεν σχετίζονται όμως με το πο pνό.

Τέλος, από την έρευνα προκύπτει ότι οι άντρες είναι πιο περιπετειώδεις από τις συντρόφους τους στο κρεβάτι, με το 75.3% να λέει πως προτιμούν να πειραματίζονται και με το 58.3% των γυναικών να συμφωνούν ότι οι σύντροφοι τους είναι εκείνοι που θέλουν να βάζουν περισσότερα πράγματα στην e ρωτική τους ζωή.

askmen.com

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: