Σαρώνει στο Διαδίκτυο… Δείτε για πρώτη φορά, την άγνωστη αδερφή του Χάρι και του Γουίλιαμ

Η φρενίτιδα από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ έχει αρχίσει να κοπάζει. Υπάρχει όμως ένα στενό μέλος της βασιλικής οικογένειας που σπάνια αναφέρεται. Ποια είναι η άγνωστη αδερφή του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ;

Μπορεί να έχει αδέρφια της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι αλλά πραγματικά γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για τη Laura Lopes. H 40χρονη κόρη της Καμίλα είναι θετή αδερφή των δύο πιο πολυσυζητημένων ανθρώπων στον κόσμο τα τελευταία 13 χρόνια. Ο μεγαλύτερος αδερφός της Tom Parker Bowles βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της δουλειάς του.

Είναι γνωστός για την εμφάνισή του ως κριτής σε διαφορές εκπομπές με επίκεντρο το φαγητό και εμφανίστηκε στο The Hotplate του Channel 9. Ο 43χρονος έγραφε στο GQ, το Esquire και τη Mail. H Laura Lopes ωστόσο κατάφερε να μείνει μακριά από το προσκήνιο για πολλά χρόνια παρά το γεγονός ότι είναι θετή εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στενή σχέση με πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Γουίλιαμ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πολύ καλή σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ήταν αυτή που οργάνωσε τη λίστα προσκεκλημένων για τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και αυτή για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η μικρή κόρη της Eliza ήταν παρανυφάκι στον γάμο της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Μάλιστα στις επίσημες φωτογραφίες του γάμου τους πόζαρε με ένα παιχνίδι που της έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι. Η Laura Lopes και ο αδερφός της μεγάλωσαν στο Wiltshire, στη νοτιοδυτική Αγγλία, και είναι παιδιά που απέκτησε η Καμίλα με τον πρώην σύζυγό της Andrew Parker Bowles.

Ήταν ανταποκρίτρια για το Tatler το 2001, ενώ ο αδερφός της Tom είχε στήλη στο περιοδικό ανοίξει γκαλερί στο Λονδίνο. Παντρεύτηκε τον λογιστή και πρώην μοντέλο του Calvin Klein, Harry Lopes, το 2006. Έδωσαν το παρών ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την τότε κοπέλα του Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο σύζυγός της μπορεί να απέκτησε δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, αλλά έχει τις δικές του εντυπωσιακές ρίζες. Είναι γιος βαρώνου και βρίσκεται σε σειρά διαδοχής για να κληρονομήσει το Gnaton Hall στο Devon της Αγγλίας. Καθώς και το κτήμα Skelpick στα Highlands. Έχουν αποκτήσει με τη Laura Lopes τη 10χρονη Eliza και τα 8χρονα δίδυμα Gua και Louis.

Πηγή: newsit, true.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: