Sarah Jessica Parker: 7 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για το fashion icon του Hollywood

Sarah Jessica Parker: 7 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για το fashion icon του Hollywood

Όλες θυμόμαστε τη λατρεία- ή μάλλον εμμονή- της Carrie Bradshaw με τα παπούτσια και ιδιαίτερα τα Manolo Blahnik. Από ό,τι φάνηκε μεταγενέστερα, η Sarah Jessica Parker μοιραζόταν την ίδια εμμονή με την ηρωίδα της, που λίγα χρόνια αργότερα έγινε SJP Collection (aka η συλλογή με δικά της παπούτσια).

 Η αγαπημένη μας ηρωίδα από το Sex And The City έχει μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές μας. Τόσο η ίδια όσο και το μαγικό dress room της. Και, βέβαια, η Parker δεν απέχει πολύ από το λατρεμένο ρόλο της. Είναι ένα fashion icon, μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις στυλιστικές της επιλογές και θεωρείται δικαίως ένας «μύθος» του στυλ.

Η αγαπημένη μας Sarah Jessica Parker είχε χθες- ανήμερα της 25ης Μαρτίου- τα γενέθλιά της και έγινε 55 ετών. Το λιγότερο, λοιπόν, που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να της ευχηθούμε με τον δικό μας τρόπο «χρόνια πολλά» είναι να αναζητήσουμε και να μάθουμε 7 πράγματα για τη ζωή της, που σίγουρα δεν είναι και τόσο γνωστά.

Εσύ ξέρεις πώς ξεκίνησε η καριέρα της; Ή ποιος είναι ο αγαπημένος προορισμός διακοπών της; Θα τα μάθεις όλα στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα ανανεώσεις το χρώμα στα ξεθωριασμένα ρούχα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: