Σάνα Μαρίν: Η ιστορία της πρωθυπουργού της Φινλανδίας και τα βίντεο της σε τρελά πάρτι

Η Σάνα Μαρίν είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών καθώς τα media τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας ασχολούνται οχι με τις πρωθυπουργικές της ικανότητες αλλά με τις ξέφρενες στιγμές της προσωπικής της ζωής που κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media.  Ας δούμε ποια είναι η Φινλανδή πολιτικός που δεν φοβάται να δείξει ότι είναι ένας απλός άνθρωπος ακόμα και αν φέρει τον τίτλο του πρωθυπουργού μιας χώρας. 

Γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1985 στο Ελσίνκι  ενώ το σπίτι που γνώρισε ως παιδί και μέχρι την ηλικία των 7 ετών βρισκόταν στη συνοικία Βέσαλα. Κατόπιν η μητέρα της εγκατέλειψε τον αλκοολικό σύζυγό της και μετακόμισε σε άλλη πόλη, στο Τάμπερε. Στο βιογραφικό της υπάρχει η φράση «παιδί του ουράνιου τόξου». Και αυτό διότι η μητέρα της μετά τον χωρισμό της άλλαξε σελίδα στη ζωή της και μεγάλωσε την Σάνα με την σύντροφό της.

Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο σχολείο βίωσε την απόρριψη επειδή είχε γονείς δύο ανθρώπους του ίδιου φύλου. Τα πρώτα της χρήματα τα κέρδισε σε ηλικία 15 ετών όταν εργάστηκε σε έναν φούρνο ενώ παράλληλα μετά το σχολείο μοίραζε φυλλάδια για να βοηθήσει την οικογένειά της. Τα χρήματα που κέρδισε από την εργασία στον φούρνο τα χρησιμοποίησε για τις σπουδές της. 

Οταν συνειδητοποίησε ότι μόνο μέσω της γνώσης μπορεί να διεκδικήσει ό,τι πίστευε πως της άξιζε, απαίτησε δυναμικά από τους καθηγητές της να της δίνουν τη δέουσα σημασία. «Μάθε μου καλύτερα φιλανδικά», είχε ζητήσει επιτακτικά από έναν φιλόλογο, όπως ο ίδιος θυμάται.

Πολιτική κούρσα-εξπρές

Καμία από τις δύο μαμάδες της, ούτε η βιολογική ούτε η θετή, δεν είχαν πανεπιστημιακή μόρφωση και ουδέποτε επέδειξαν ενδιαφέρον για την πολιτική. Η Σάνα όμως σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Τάμπερε και έκανε μάστερ στη Διοίκηση.

Στο πανεπιστήμιο γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον Μάρκους Ράικονεν με τον οποίο παντρεύτηκε το 2020. Το 2018 απέκτησαν μία κόρη, την Έμμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

Και ενώ δεν είχε ασχοληθεί επισταμένως με τον φοιτητικό συνδικαλισμό, το 2006 εντάχθηκε στη Νεολαία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Το 2010 η Σάνα έφτασε στη θέση της αντιπροέδρου.

Το επόμενο εγχείρημά της ήταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Ανεπιτυχώς το 2008, επιτυχώς το 2012. Στα 27 της χρόνια ήταν μέλος του δημοτικού συμβουλίου στο Τάμπερε. Και πρόεδρος από το 2013 έως το 2017. Συμμετείχε σε δημοτικά και περιφερειακά όργανα, χωρίς να κρύβει ότι ο απώτερος στόχος της ήταν η εθνική αντιπροσωπία, όπου και εξελέγη το 2015. Η βουλευτική έδρα την οποία κέρδισε στα 30 της ήταν ουσιαστικά η αρχή.

Με 16ωρη καθημερινή δουλειά, επιμονή και πάθος, έφτασε ως την ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Τον περασμένο Ιούνιο ανέλαβε το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών στην κυβέρνηση του Αντι Ρίνε. Και όταν εκείνος επί της ουσίας καθαιρέθηκε όταν η παράταξη των Κεντρώων απέσυρε την υποστήριξή της στο πρόσωπό του με αφορμή την αμφιλεγόμενη διαχείριση μιας εκτεταμένης απεργιακής κρίσης, οι Σοσιαλδημοκράτες ενέκριναν την υποψηφιότητα της Σάνα Μάριν για την προεδρία του κόμματος και συνεκδοχικά για την πρωθυπουργία της Φινλανδίας.

Οπως είχαν δείξει οι άτυπες σφυγμομετρήσεις που διενεργούν τα τοπικά ΜΜΕ, η κοινή γνώμη αντιμετωπίζει θετικά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από μια τόσο νέα γυναίκα. Το έλλειμμα σε εμπειρία, το οποίο αντικειμενικά τη χαρακτήριζε, δεν θεωρήθηκε σοβαρό μειονέκτημα — εξάλλου στην αντίληψη των πολιτών αυτό αντισταθμίστηκε με τον δυναμισμό και τον «αναζωογονητικό φρέσκο αέρα» που έφερε μαζί της η Μάριν. Και εξυπακούεται πως τη στηρίζουν αναφανδόν οι φεμινίστριες, η Αριστερά, οι οικολόγοι και οι φιλόζωοι.

Όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της δεν επέλεξε να μείνει στην Kesäranta αλλά στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον σύντροφο της Μάρκους και την κόρη τους Έμα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει και να εγκατασταθεί στην πρωθυπουργική κατοικία.

Πώς θα κυβερνήσει τη Φινλανδία μια «νεαρή πωλήτρια» και μερικές αμόρφωτες ακτιβίστριες;

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της βρέθηκε στο στόχαστρο του τότε υπουργού Εσωτερικών της Εσθονίας Μαρτ Χέλμε και προερχόμενου από τον χώρο της ακροδεξιάς. Ο Χέλμε την χαρακτήρισε «νεαρή πωλήτρια» αμφισβητώντας την ικανότητά της να κυβερνήσει τη χώρα.

Τα σχόλια του όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν μια μίνι διπλωματική κρίση στις σχέσεις με την Φινλανδία η οποία όπως φαίνεται έληξε με την συγγνώμη που ζήτησε δια της διπλωματικής οδού το Ταλίν. Ο Χέλμε, αναφερόμενος στην 34χρονη πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν, είπε χαρακτηριστικά:

«Φτάσαμε να βλέπουμε μια νεαρή πωλήτρια να γίνεται πρωθυπουργός και μερικές αμόρφωτες ακτιβίστριες του δρόμου να συμμετέχουν σε κυβέρνηση». Η δήλωση του ακροδεξιού πολιτικού προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στη Φινλανδία όσο και στην πατρίδα του Εσθονία, όπου τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν την παραίτησή του. Παρά τα εμπρηστικά σχόλια του ο ίδιος παρέμεινε στη θέση του.  «Είμαι πολύ υπερήφανη για τη Φινλανδία. Εδώ το παιδί μιας φτωχής οικογένειας μπορεί να σπουδάσει και να πετύχει τους στόχους του. Μια ταμίας μπορεί να γίνει πρωθυπουργός», είχε γράψει τότε στο Twitter η Μαρίν.

Η φωτογράφιση χωρίς σουτιέν που δίχασε την Φινλανδία —  Άλλοι θεώρησαν απρεπή την εμφάνισή της και άλλοι τη στήριξαν με παρόμοιες φωτογραφίες

Η επιλογή της να φωτογραφηθεί σε εξώφυλλο περιοδικού φορώντας ανοιχτό μπλέιζερ χωρίς κάποιο ρούχο από μέσα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις καθώς και ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης, στη συνέχεια προκάλεσε η φωτογραφία της πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, σε εξώφυλλο περιοδικού.

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την φωτογράφιση για το περιοδικό Trendi στις 9 Οκτωβρίου του 2020 ήταν αρνητικές με αρκετούς να θεωρούν απρεπή την εμφάνιση για την πρωθυπουργό μιας χώρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ylpeänä esittelemme: lokakuun Trendin kannessa loistaa mieletön @sannamarin 💪🖤⠀ ⠀ Pääministeri Sanna Marinilla on eturivin paikka esimerkkinä, esikuvana, asioiden muuttajana ja vaikuttajana. Työ on paineistettua, mutta hyvät unenlahjat ja rautaiset hermot auttavat. Mutta Marin tunnustaa myös, että uupumuksen tunteet saattavat tulla myöhemmin:⠀ ⠀ ”On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä. Tämä ei ole tavallista työtä eikä tavanomaista elämää vaan raskasta monellakin tavalla. Voi olla, että paine ja uupumus kertyvät ja tulevat myöhemmin. Tilanteissa on ollut pakko laittaa tunteet sivuun, mutta kyllähän ne kasautuvat.” ⠀ ⠀ Lue kiinnostava haastattelu kokonaisuudessaan tänään lehtihyllyille saapuneesta Trendistä! Antoisia lukuhetkiä! 💎 ⠀ ⠀ Kuva: @jonaslundqvist⠀ Tyyli: @suvipout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trendi & Lily (@trendimag) στις

Γρήγορα, όμως, υψώθηκε ένα κύμα συμπαράστασης για την Μαρίν με γυναίκες αλλά και άντρες να φωτογραφίζονται με παρόμοιο στυλ και να αναρτούν τις εικόνες στα social media με το hashtag #imwithsanna. Συγκεκριμένα ένας πρώτος απολογισμός είχε κάνει λόγο για 600 αναρτήσεις με το επίμαχο hashtag.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💪️💪️💪⠀ #imwithsanna #sannamarin #tyttöjenpuolella #trendimag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trendi & Lily (@trendimag) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yhdessä, tänäänkin. ️ ⠀ #imwithsanna #sannamarin #tasaarvo #naisvihanäkyväksi #feminismi #tyttöjenpuolella #trendimag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trendi & Lily (@trendimag) στις

Αρκετοί υπενθύμισαν, δε, ότι παρόμοιες αμφιλεγόμενες φωτογραφισεις έχουν κάνει και άλλοι πολιτικοί στη Φινλανδία όπως οι πρώην πρόεδροι της χώρας Ούρο Κεκόνεν και Καρλ Γκούσταφ Μάνεραϊμ με τον πρώτο να ποζάρει ως hipster και τον δεύτερο να είναι γuμνός επάνω σε άλογο.

H ίδια, έχει δηλώσει λάτρης της ροκ και των συναυλιών ενώ δεν έχει διστάσει να παρακολουθήσει δια ζώσης συναυλίες αλλά και να υιοθετήσει το ροκ στυλ στις ενδυματολογικές της επιλογές.

Όταν πήγε σε μπαρ αν και είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

Τον Δεκέμβριο του 2021 εν μέσω κορωνοϊού βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο καθώς ένα Σαββατοκύριακο αποφάσισε να βγει και να πιει ποτό σε ένα μπαρ και ενώ πρώτα είχε έρθει σε επαφή με τον υπουργό Εξωτερικών Πέκα Χάβιστο, που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. «Θα έπρεπε να επιδείξω μεγαλύτερη διακριτικότητα και να επαναβεβαιώσω τις οδηγίες, που μου είχαν δοθεί. Λυπάμαι πραγματικά που δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να το κάνω», δικαιολογήθηκε η ηγέτιδα του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στο Facebook.

Σε δημοσκόπηση που διεξήγαγε το τηλεοπτικό δίκτυο MTV3, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων χαρακτήριζαν την έξοδό της «σοβαρό σφάλμα».

Από την άλλη πλευρά όταν χρειάστηκε δεν δίστασε να τα βάλει ακόμα και τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Έστειλε οπλισμό στην Ουκρανία ενώ σε δηλώσεις της τόνισε ότι η χώρα της υποστηρίζει την ανεξαρτησία της Ουκρανίας. Παράλληλα ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι η Φινλανδία ότι θα ξεκινήσει συζητήσεις για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Σάλος με τον τρελό χορό σε πάρτι 

Από χθες Πέμπτη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν. Η Φινλανδή πολιτικός φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με φίλους της με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές αντιδράσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι η αντιπολίτευση μίλησε ακόμα και για χρήση ναρκωτικών πράγμα τα οποίο δεν άφησε αναπάντητο η Σάνα Μαρίν. Ακόμη πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να ζει ως «φυσιολογικό άτομο», ενώ αποκάλυψε ότι κατά την πρωινή συνεδρίαση του κόμματός της απέσπασε μόνο θετικά σχόλια. 

Όπως ανέφερε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας τα βίντεο που την δείχνουν να διασκεδάζει ως «έφηβη» είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν πριν από εβδομάδες σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Επιπλέον μιλώντας στα φινλανδικά ΜΜΕ είπε πως γνώριζε για την βιντεοσκόπηση αλλά πίστευε ότι δεν θα δημοσιευθούν.


«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Επρόκειτο για εμένα που ήμουν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Για να διασκεδάσω – έστω και με άγριο τρόπο – χορεύοντας και τραγουδώντας», ανέφερε χαρακτηριστικά για το εν λόγω πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε δύο διαφορετικά σπίτια και στη συνέχεια σε ένα μπαρ.

«Εχω οικογενειακή ζωή, επαγγελματική ζωή και επίσης τον ελεύθερο χρόνο μου, τον οποίο περνάω με τους φίλους μου. Θα είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήμουν μέχρι τώρα», ήταν η απάντηση που έδωσε στους επικριτές της. «Εκανα νόμιμα πράγματα» είπε η Μάριν προσθέτοντας πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ούτε έχει δει κάποιον άλλο δίπλα της να κάνει χρήση. Όταν ρωτήθηκε αν η αστυνομία έπρεπε να ερευνήσει το θέμα, είπε ότι κάτι τέτοιο είναι στη δικαιοδοσία των αρχών. 

Σημειώνεται πως στα βίντεο κάποια στιγμή ακούγεται η λέξη «αλεύρι». Σύμφωνα με το φινλανδικό πρακτορείο Iltalehti, η συγκεκριμένη λέξη χρησιμοποιείται για να περιγραφεί η κοκαΐνη.  «Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές σε αυτές τις θέσεις εργασίας. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο για να περνάω με τους φίλους μου. Λίγο πολύ όπως και πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», κατέληξε η Σάνα Μαρίν.

Νωρίτερα την Παρασκευή ήρθε στο φως  νέο υλικό που δείχνει την ίδια να χορεύει αισθησιακά με έναν άνδρα σε νυχτερινό μαγαζί. Το βίντεο, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την 36χρονη Φινλανδή πολιτικό στο νυχτερινό κέντρο Klubi γύρω στις 4 το πρωί της 7ης Αυγούστου να έχει τα χέρια της γύρω από τη μέση ενός άνδρα που — σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης — είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.

Σημειώνεται ότι η Μάριν είναι παντρεμένη από το 2020 με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν μία κόρη. Μάλιστα ο τραγουδιστής όπως φαίνεται στο βίντεο φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Σάνα Μαρίν, την φιλάει ενώ έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.

Άνθρωποι που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο πάρτι δήλωσαν στο Seiska ότι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χόρεψε με τον ίδιο τρόπο και με άλλους άνδρες, ενώ μαζί της φέρεται να ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Alma καθώς και η influencer του TikTok Sabina Sarkka.

«Η Sanna χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες», δήλωσε ένας από τους παριστάμενους και πρόσθεσε πως «βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Την ίδια ώρα ένας άλλος δήλωσε πως «οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί». Σύμφωνα με το Seiska η Φινλανδή πρωθυπουργός έμεινε στο κλάμπ μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε συνεντεύξεις Τύπου με τη φωνή της να ακούγεται βραχνή. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών σε πάρτι που συμμετείχε. Η Σάνα Μαρίν προέβη σε αυτή τη διάψευση μιας και στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ακούγεται κάποιος να λέει τη λέξη «αλεύρι» που στη φινλανδική αργκό σημαίνει «κοκκαΐνη». Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα ποιος φώναξε αυτή τη λέξη.

Τέλος το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου παραδέχθηκε ότι έκανε τεστ για ναρκωτικές ουσίες.

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα.  «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», πρόσθεσε. Ακόμη επανέλαβε ότι είναι αναστατωμένη σχετικά με τη διαρροή των βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως χθες Πέμπτη βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού που ηγείται η Μαρίν της ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών. Μάλιστα όταν η ίδια ρωτήθηκε εάν βρισκόταν σε μέρος όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών απάντησε πως «φυσικά δεν μπορώ να ξέρω εάν κάποιος έκανε χρήση από την στιγμή που δεν το έχω δει. Το βράδυ που τραβήχτηκε το βίντεο δεν παρατήρησα να έχει γίνει χρήση ναρκωτικών από κάποιον».

Εντωμεταξύ δεν δίστασε να απαντήσει στον καιταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκε ακόμα και για το βίντεο που την δείχνει να χορεύει αισθησιακά με Φινλανδό τραγουδιστή.  Συγκεκριμένα είπε ότι είναι σε γνώση της πώς βιντεοσκοπείται διαρκώς, πρόσθεσε ωστόσο ότι εμπιστεύεται τους πολίτες που «κατανοούν την ανάγκη για ελεύθερο χρόνο και ιδιωτικότητα της πρωθυπουργού». Μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν συνέβη τίποτα το ακατάλληλο ή το απρεπές με τον τραγουδιστή.

Ερωτηθείσα αν θα ήταν ικανή να λάβει αποφάσεις το πρωί της Κυριακής, τόνισε ότι οι συναντήσεις της είχαν κανονιστεί εκ των προτέρων, για να συμπληρώσει ότι δεν θυμάται ούτε μια φορά που υπήρξε ξαφνική κατάσταση μέσα στη νύχτα και χρειάστηκε να μεταβεί στο πρωθυπουργικό γραφείο. Πρόσθεσε, δε, ότι είναι πάντα διαθέσιμη.

Την ίδια ώρα απαντώντας στο ερώτημα για το εάν θα μπορούσε να λειτουργήσει επαρκώς αν υπήρχε κατάσταση ανάγκης, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας επανέλαβε ότι οι συναντήσεις της γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και πως η απόδοσή της ήταν καλή. Πρόσθεσε ότι δεν είχε προγραμματισμένες συναντήσεις για το Σαββατοκύριακο, ενώ υπογράμμισε ότι αν είχε προκύψει ανάγκη, «θα είχα φύγει αμέσως για να αναλάβω τα καθήκοντα μου μέσα στη νύχτα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αναφορικά με το γιατί πόζαρε σε φωτογραφία με ένα άτομο που έχει καταδικαστεί για έγκλημα, αρνήθηκε να σχολιάσει και πρόσθεσε ότι ζούμε σε κράτος δικαίου. «Δεν αξιολογεί τα εγκλήματα μεμονωμένων προσώπων η πρωθυπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως  διατύπωσε την άποψη ότι «όλοι χρειάζονται μια διασκεδαστική και χαλαρή βραδινή έξοδο», για να αποκαλύψει ότι δεν διέθεσε σχεδόν καθόλου χρόνο στους φίλους της από την άνοιξη. Σύμφωνα με τον ίδια, υπάρχουν ρεπορτάζ που δείχνουν μια πολύχρωμη εικόνα του ελεύθερου χρόνου της, ενώ η ίδια δουλεύει πολύ περισσότερο.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: