Σαν Φρανσίσκο: Ρομπότ – barista σου ετοιμάζει καφέ

Το ρομπότ-barista έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο «Cafe-X» στο Χονγκ Κονγκ, ωστόσο τώρα το καφέ απέκτησε αδερφάκι στο Σαν Φρανσίσκο.Εκεί, μπορείς να πιεις εύκολα και γρήγορα το απολαυστικό σου καφεδάκι από τα χεράκια του.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να παραγγείλετε τον καφέ σας μέσω μιας εφαρμογής ή στο iPad που είναι τοποθετημένο στη βιτρίνα. Διαλέγετε από τρία διαφορετικά είδη καφέ, διαλέγετε το αν θέλετε γάλα, καραμέλα ή άλλο, και συνεχίζετε με πληρωμή. Από τη στιγμή που θα γίνει αποδεκτή, το ρομπότ-καφετζής θ’ αρχίσει να τον ετοιμάζει και θα σας τον παραδώσει σε 20 δευτερόλεπτα!

«Ξοδεύουμε άπειρες ώρες δουλεύοντας στενά με τους εταίρους μας που είναι υπεύθυνοι για το καβούρδισμα των κόκκων του καφέ. Για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα υλικά, να ρυθμίσουμε τα μηχανήματά μας και να ορίσουμε προδιαγραφές για τα ροφήματα», αναφέρουν άνθρωποι του «Cafe X».

«Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι κάθε καφές σερβίρεται για να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις του πελάτη, σύμφωνα με το καβούρδισμα», συμπληρώνουν οι ίδιοι.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: