Σαν δυο σταγόνες νερό: Ιρανός φοιτητής συνελήφθη από την αστυνομία γιατί μοιάζει πάρα πολύ στον Λιονέλ Μέσι

Ο Ριζά Παραστισή είναι ένας απλός, καθημερινός 25χρονος, με μια ιδιαιτερότητα. Μοιάζει στον διάσημο ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι και πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το νόμο.

Ο Ιρανός σπουδαστής, που κατάγεται από την πόλη Χαμαντάν, παρατήρησε την εντυπωσιακή ομοιότητα με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, πριν από μερικούς μήνες. Τότε ξεκίνησε να κόβει τα μαλλιά και τα γένια του ανάλογα. Φορώντας την φανέλα της Μπαρτσελόνα με τον αριθμό 10, μοιάζει με αντίγραφο του ποδοσφαιριστή. Για αυτό το λόγο, οι άνθρωποι στη γενέτειρά του τα έχασαν όταν τον είδαν μια μέρα να οδηγεί.

Περικυκλωμένος από ανθρώπους που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του, ο Ιρανός αντιμετώπισε προβλήματα. Η αστυνομία κατέσχεσε το αμάξι του και τον μετέφερε στον αστυνομικό σταθμό, για διατάραξη της δημόσιας τάξης.

Ευτυχώς, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Μετά το συμβάν, του έχουν προτείνει αρκετές φορές να δώσει συνεντεύξεις και να γίνει μοντέλο. Η ζωή είναι δύσκολη για κάποιον που είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν ο Μέσι θελήσει να μείνει στο σπίτι του μια μέρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θα ξέρει σε ποιον να τηλεφωνήσει.

Μπορείτε να πείτε ποιος από τους δυο άνδρες είναι ο Λιονέλ Μέσι;

Ο άνδρας στα αριστερά είναι ένας 25χρονος Ιρανός, που ονομάζεται Ριζά Παραστισή

Ο νεαρός έχει γίνει διάσημος στην περιοχή του, την Χαμαντάν

Ο πατέρας του ήταν ο πρώτος που κατάλαβε την ομοιότητα πριν λίγους μήνες, όταν ο γιος του φόρεσε την φανέλα με τον αριθμό 10 της Μπαρτσελόνα.

Από τότε, ο Ριζά ξεκίνησε να κουρεύεται και να ξυρίζεται, έτσι ώστε να μοιάζει στον διάσημο ποδοσφαιριστή. Οι άνθρωποι γύρω του το πρόσeξαν.

Καθώς οδηγούσε μια μέρα, τον περικύκλωσαν άνθρωποι που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Η ταραχή που δημιουργήθηκε προσέλκυσε την αστυνομία.

Κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του και ο άνδρας μεταφέρθηκε στον κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Ευτυχώς, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Μετά το συμβάν, του έχουν προτείνει αρκετές φορές να δώσει συνεντεύξεις και να γίνει μοντέλο.

Αν ο Μέσι θελήσει να μείνει στο σπίτι του μια μέρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θα ξέρει σε ποιον να τηλεφωνήσει.

Δείτε τον άνδρα που μοιάζει με τον διάσημο Αργεντινό ποδοσφαιριστή, στο παρακάτω βίντεο:

tilestwra

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: