"Σαν δυο σταγόνες νερό…" Δείτε πως είναι τα υπόλοιπα Εγγόνια και Δισέγγονα της Βασίλισσας Ελισάβετ [Εικόνες]

Ενώ οι πρίγκιπες William και Harry έχουν τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας τελευταία, τα άλλα εγγόνια της Βασίλισσας αξίζουν και αυτά μερική αναγνώριση.

Ελάτε να γνωρίσουμε τα εγγόνια της Βασίλισσας:

1. Peter Phillips

Ο Peter είναι ο γιος της κόρης της Βασίλισσας, πριγκίπισσας Άννας και του άντρα της, Mark Phillips. Ενώ είναι το 13ο άτομο στην σειρά για τον θρόνο, εκείνος και η αδερφή του Zara δεν έχουν καθόλου τίτλους ευγένειας.

2. Zara Tindall

Η Zara είναι η δεύτερη κόρη της πριγκίπισσας Άννας και του Mark Phillips και είναι 16η στην σειρά για τον θρόνο. Έχει μία κόρη, την Mia και περιμένει άλλο ένα παιδί με τον άντρα της, πρώην παίχτη rugby, Mike Tindall.

3. Πρίγκιπας William, Δούκας του Cambridge

Ο William είναι ο γηραιότερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Είναι ο 2ος στην σειρά για τον θρόνο, μετά τον πατέρα του. Μαζί με την Kate Middleton έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και περιμένουν και ένα τρίτο σύντομα.

4. Πρίγκιπας Harry

Είναι ο μικρότερος αδερφός του William και το νεαρότερο παιδί του Καρόλου με την Νταϊάνα. Είναι ο 5ος στην σειρά για τον θρόνο. Πέρυσι απασχόλησε τα μέσα όταν αρραβωνιάστηκε την ηθοποιό Meghan Markle.

5. Πριγκίπισσα Beatrice του York

Η Beatrice είναι η γηραιότερη κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του York, πρίγκιπα Andrew και Sarah Ferguson. Είναι 7η στην σειρά για τον θρόνο και έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

6. Πριγκίπισσα Eugenie

Η Eugenie είναι η νεαρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson και 8η στην σειρά για τον θρόνο. Πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον Jack Brooksbank και αναμένονται να παντρευτούν σύντομα.

7. Δεσποινίς Louise

Η Louise είναι η κόρη του γιου της Βασίλισσας, πρίγκιπα Edward και της Sophie Wessex. Είναι 11η στην σειρά για τον θρόνο και ήταν παράνυφος στον γάμο του Will και της Kate το 2011.

8. James, Viscount Severn

Ο James είναι ο γιος του πρίγκιπα Edward και της Sophie, και 10ος στην σειρά για το στέμμα.

Η Βασίλισσα ποζάρει με τα νεαρά εγγόνια και τα δισέγγονά της.

Ελάτε να γνωρίσουμε τώρα τα δισσέγονά της:

9. Savannah Phillips

Η Savannah είναι η μεγαλύτερη κόρη του Peter Phillips και της Autumn Kelly. Όπως οι γονείς και οι παππούδες της, η Savannah δεν έχει τίτλο ευγένειας. Αλλά είναι 14η για τον θρόνο.

10. Isla Elizabeth Phillips

Η Isla είναι η μικρότερη κόρη του Peter και της Autumn και 15η στην σειρά για το στέμμα.

11. Prince George of Cambridge

Ο πρίγκιπας George είναι ο γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Αυτό τον κάνει τρίτο στην σειρά για τον θρόνο. Είναι μόλις 4 ετών.

12. Mia Grace Tindall

Η κόρη της Zara και του Mike Tindall είναι 17η στην σειρά για τον θρόνο.

13. Πριγκίπισσα Charlotte του Cambridge

Η μικρή αδερφή του πρίγκιπα George μόλις ξεκίνησε το νηπιαγωγείο και είναι 4η στην σειρά για τον θρόνο.

Πηγή: shared, true

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: