Σάμος: Μπαράζ συλλήψεων για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης

Πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα για ξεχωριστές περιπτώσεις — Τον έπιασαν με δενδρύλλια κάνναβης και στην Αμαλιάδα

«Χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή του Μαραθοκάμπου στη Σάμο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και, μετά από εκτεταμένες έρευνες, πέρασαν χειροπέδες σε τρεις Έλληνες που εμπλέκονται σε διαφορετικές περιπτώσεις καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης στο νησί.

Ο ένας συνελήφθη στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 423 γραμμαρίων που προόριζε για πώληση. Στο σπίτι του δεύτερου, κατασχέθηκαν γλάστρες με 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών ως 76 εκατοστών, ένα γυάλινο βάζο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,1 γραμμαρίων, δυο θρυμματοποιητές και τρεις συσκευασίες με σπόρους κάνναβης. Ο τρίτος υποβλήθηκε σε έλεγχο στον δρόμο και στην κατοχή του βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,5 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα 45 γραμμάρια και ένας θρυμματοποιητής. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση κατά περίπτωση.

Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στην Ηλεία

Στο σπίτι του στην Αμαλιάδα συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας ένας Έλληνας, καθώς κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 11 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: