Σαμαράς: Ο Τσίπρας πλέον βγάζει φόβο

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ότι «ο Τσίπρας, πλέον, βγάζει φόβο».

«Φόβο για το μέλλον, γιατί έρχεται η ΝΔ… Φόβο για το χθες, γιατί γίνονται οι συγκρίσεις με το 2014… Ως προς την εμπάθειά του για μένα, με τιμά και τον ευχαριστώ. Και πάντως, θα τον πάω ως το τέλος», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας, εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στον κ. Σαμαρά όπως και στον κ. Βενιζέλο σημειώνοντας ότι «αυτοί εξακολουθούν, αν και αφανώς, να καθορίζουν εν πολλοίς την πολιτική του στρατηγική και να κινούν τα νήματα αυτής της λεγόμενης επιχείρησης παλινόρθωσης, από τότε που είχαμε την επιχείρηση της παρένθεσης η οποία ξεχείλωσε ως παρένθεση μέχρι και σήμερα που βλέπουμε ξανά μπροστά την ίδια λογική της παλινόρθωσης».

«Και αυτό που ζητάνε με σαφήνεια, και ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί, κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια να υλοποιήσει, είναι η δημιουργία ενός αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου», υπογράμμισε ακόμα ο κ. Τσίπρας.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: