Σάλος με βίντεο στην Κίνα: Γυναίκα αυτοϊκανοποιείται σε καναπέδες και κρεβάτια των ΙΚΕΑ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κίνα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει μια γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται σε καναπέδες και κρεβάτια σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα της εταιρείας ΙΚΕΑ στη χώρα.

Όπως αναφέρει το Insider, στο βίντεο, που έχει κατέβει από τις πλατφόρμες των κινεζικών social media, φαίνεται μια ημίγυμνη γυναίκα να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις σε δημόσια θέα, ενώ δίπλα της περνούν έκπληκτοι πελάτες του καταστήματος.

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό και υποσχέθηκε να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στα καταστήματά της.

«Δηλώνουμε ξεκάθαρα αντίθετοι και καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές ενώ προχωρήσαμε άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής στην οποία βρίσκεται το επίμαχο κατάστημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Θα ληφθούν ακόμα πιο προσεκτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής», αναφέρει, καλώντας τους καταναλωτές «να κάνουν βόλτα στα καταστήματα μας με πολιτισμένο τρόπο».

Η ταυτότητα της γυναίκας που προκάλεσε το σκάνδαλο παραμένει άγνωστη, ενώ Κινέζοι χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι το κατάστημα βρίσκεται στην επαρχία Γκουαντόνγκ.

Κάποιοι, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι το βίντεο έχει καταγραφεί πριν από την κρίση με τον κορονοϊό καθώς οι περισσότεροι από όσους εμφανίζονται σε αυτό δεν φορούν μάσκες.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: