Σάλος: Γνωστή τηλεμαγείρισσα σπέρνει τον τρόμο στα Βόρεια Προάστια

Γνωστή τηλεμαγείρισσα, που διαμένει σε ακριβή γειτονιά των βορείων προαστίων, έχει γίνει ο… μπαμπούλας για μικρούς και μεγάλους!

Η κυρία με διπλώματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η οποία διοργανώνει σεμινάρια μαγειρικής και πάντα υποδέχεται τον κόσμο με το πιο γλυκό χαμόγελο, τις στιγμές που δεν βρίσκεται μπροστά στα λαμπερά φώτα αλλάζει!

Παριστάνει το… ντόμπερμαν έξω από την έπαυλή της και «γαβγίζει» άγρια στους γονείς που επιχειρούν να παρκάρουν για να πάνε τα παιδιά τους σε νηπιαγωγείο που βρίσκεται παραδίπλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Espresso, αυτό γίνεται για περίπου 10 λεπτά στις 8 το πρωί και για άλλα 10 λεπτά στη 1 το μεσημέρι. Σε περίπτωση που κάποιος κάνει το λάθος και παρκάρει με αλάρμ στο πεζοδρόμιό της εκείνη τον λούζει με κοσμητικά επίθετα τρομοκρατώντας μια ολόκληρη γειτονιά!

Γνωστή για τα μακρινά επαγγελματικά ταξίδια της και αναγνωρισμένη εντός και εκτός Ελλάδος σε θέματα που αφορούν τη μεσογειακή διατροφή, η elegant «καλλιτέχνιδα της κουζίνας» μπορεί να μην έκανε πολύχρονη καριέρα στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο η φυσιογνωμία της δεν ξεχνιέται εύκολα.

Η «μη μου άπτου» σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής σίγουρα γνωρίζει το μυστικό για τέλειο λεμονάτο κοτόπουλο ή για τα αμερικανικά muffins, παρ’ όλα αυτά δεν έχει ιδέα από savoir vivre. Οταν, μάλιστα, αρχίζει τα… γαλλικά, κοκκινίζει από ντροπή κόσμος και κοσμάκης.

Το πολυτελές σπίτι της γειτνιάζει με κέντρο προσχολικής αγωγής και νηπιαγωγείο, όπου οι φωνούλες των παιδιών προκαλούν τουλάχιστον το χαμόγελο των περιοίκων.

Οχι όμως και το δικό της. Κάθε πρωί και μεσημέρι, στο δεκάλεπτο άφιξης και αναχώρησης των παιδιών, στέκει «καραούλι» έξω από το σπίτι της, απαγορεύοντας σε μαμάδες και μπαμπάδες να σταματούν τα αυτοκίνητά τους μπροστά από το πεζοδρόμιό της.

Οι «σκοπιές», οι λεκτικές επιθέσεις στα ελληνικά και αγγλικά (για τους αλλοδαπούς!), όπως επίσης οι διαπληκτισμοί της με ανυποψίαστους γονείς είναι καθημερινοί, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλο «σούσουρο» στην καλή κοινωνία της περιοχής!

Ενα τέτοιο πρωινό τη γλίτωσε φτηνά από μπρατσαρά πατέρα, όταν τον αποκάλεσε «μ@@@κα» μπροστά στον γιο του και ο πιτσιρικάς με την παιδική αφέλεια επανέλαβε τη λέξη, ζητώντας μάλιστα να μάθει τι σημαίνει! «Δεν αφήνω τον γιο μου να βλέπει τηλεόραση, για να του μάθεις εσύ βρομοκουβέντες;» ούρλιαξε ο άντρας. Ωστόσο, εκείνη παρέμεινε απτόητη και ψυχρή.

Τελευταία, όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, στον δρόμο της μαγείρισσας σημειώνεται μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Οι περίεργοι που έχουν ενημερωθεί σχετικά περνούν από το σημείο για χαβαλέ, τραβώντας σε βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα την εν λόγω κυρία σε στιγμές κρίσης να ανοίγει τον… οχετό της κι όποιον πάρει η μπάλα!

Πηγή: gossiplife.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: