Sales Time: 7 tips για να ψωνίσεις σε αυτό το 10ήμερο προσφορών σαν επαγγελματίας

Oλόκληρο τον χρόνο όλες εμείς οι fashion junkies έχουμε μόνο μία «γιορτή» να περιμένουμε, εκτός από τις διακοπές των Χριστουγέννων (πλησιάζουν και αυτές σιγά σιγά). Το όνομά της αρχίζει από «ε» έχει εννιά γράμματα και στο άκουσμα της λέξης και μόνο, κάθε γυναίκα γίνεται χαρούμενη. Ναι, αρχίζουν σήμερα, οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και δεν αρκεί να τις περιμένεις μόνο σαν το χώμα τη βροχή, αλλά πρέπει να κάνεις τη σωστή προετοιμασία να ψωνίσεις, όσο θα κρατήσουν, like a pro, και να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που πραγματικά χρειάζεσαι και μπορείς να τα πετύχεις σε πολύ καλύτερες τιμές.

Εμείς είμαστε εδώ για εσένα και σου δίνουμε 7 στυλιστικές συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες σαν βγεις στον πηγαιμό για την αναζήτηση του ιδανικού jean. Άκουσέ μας και όχι μόνο δεν θα χάσεις, αλλά θα κερδίσεις και εξτρά χρήματα από το αρχικό budget που έχεις υπολογίσει για να διαθέσεις. Καλό shopping!

Sales Time: 7 tips για να ψωνίσεις σε αυτό το 10ήμερο προσφορών σαν επαγγελματίας
1st tip:

Aγόρασε την επώνυμη τσάντα που τόσο καιρό ονειρευόσουν. Ναι, καλά διάβασες. Τώρα έχεις την ευκαιρία να την πάρεις με μία έκπτωση της τάξης του 20%-30% και αυτό δεν είναι αμελητέο ποσοστό αν αναλογιστείς πόσο κοστίζει κανονικά. Πιθανότατα αν κάνεις αυτή την αγορά, θα είναι και η μοναδική που θα κάνεις την περίοδο των προσφορών, αλλά δεν πειράζει. Μονόχρωμα πουλόβερ από τα Zara έχεις αρκετά. Καιρός να επενδύσεις σε κάτι που θα κρατάς για πολλά πολλά χρόνια.

2nd tip:

Βρες το κατάλληλο μαύρο παντελόνι ή το «μικρό μαύρο φόρεμα» για το στυλ και τον σωματότυπό σου. Και φυσικά αγόρασέ το. Ένα κομμάτι κλασικό που ταιριάζει σε κάθε γκαρνταρόμπα και θα το φοράς σε κάθε ηλικία. Δώσε προσοχή στην ποιότητα και στη γραμμή του. Τα διαχρονικά ρούχα πρέπει πάντα να είναι καλοραμμένα.

3rd tip:

Κατάγραψε αναλυτικά όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου πριν βγεις στα μαγαζιά. Ναι, φαίνεται πολύ δελεαστικό το να αποκτήσεις αυτό το κομψό, άσπρο πουκάμισο στην μισή τιμή… αλλά έχεις ήδη άλλα τρία παρόμοια. Δεν πιστεύεις ότι είναι ευκαιρία να αγοράσεις ρούχα που δεν έχεις;

4th tip:

Aγόρασε ακριβά statement κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα looks σου. Ένα κασμιρένιο κασκόλ, ένα κολιέ, ένα μεταξωτό φουλάρι. Αξεσουάρ δηλαδή που δεν σου είναι απαραίτητα και δεν θα έπαιρνες υπό κανονικές συνθήκες, είναι τώρα ευκαιρία να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και να κάνεις ένα upgrade σε κάθε σου συμβατική εμφάνιση.

5th tip:

Όρισε από την αρχή το budget που θες να διαθέσεις. Και σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από αυτό. Όταν βγαίνουμε στα μαγαζιά και βρίσκουμε ρούχα και αξεσουάρ σε χαμηλότερες τιμές από αυτές που υπολογίζαμε αρχικά, μας πιάνει μία φρενίτιδα και θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα. Είναι καθαρά mind game όλο αυτό και πρέπει να το «κερδίσεις». Θα βγεις στην αγορά με λίστα των πραγμάτων που χρειάζεσαι και με το ακριβές ποσό που θα δώσεις για αυτά.

6th tip:

Ενημερώσου από τώρα για τις τάσεις της επόμενης σεζόν και προσπάθησε να βρεις τα ρούχα που χρειάζεσαι για να τις υιοθετήσεις. . Υπάρχουν καταστήματα (και online shops) που έχουν φέρει κάποια από αυτά. Βρες τα και αγόρασέ τα τώρα κι ας πρόκειται να τα φορέσεις μήνες μετά. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι μπροστά από τη μόδα, δεν βρίσκεις;

7th tip:

Bγες στα μαγαζιά όσο πιο νωρίς μπορείς. Οι Άγγλοι έχουν μία σιχαμένη (αλλά χρήσιμη) παροιμία που λέει «το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι» και στην περίοδο των εκπτώσεων ταιριάζει γάντι. Όσο πιο νωρίς, χρονικά, ξεκινήσεις να ψωνίζεις, τόσο καλύτερα και περισσότερα πράγματα θα βγεις. Οπότε μην αφήσεις τις αγορές σου για τις τελευταίες ημέρες. 
Sales Time: 7 tips για να ψωνίσεις σε αυτό το 10ήμερο προσφορών σαν επαγγελματίας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: