Σαλάτα καπρέζε με πέστο και ζυμαρικά

Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά της επιλογής σας
  • 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 1 κ. σ. ελεαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια
  • 1/2 φλ. τσαγιού μπάλες φρέσκιας μοτσαρέλας
  • 2 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε την σάλτσα πέστο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σκόρδο και το μαύρο πιπέρι.
  3. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
  4. Τέλος, γαρνίρετε με τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: