Σάκης Συνιώρης: «Θα φέρω την Ducati στην κορυφή»

 

 

H επίσημη αγωνιστική ομάδα της Ducati στην Ελλάδα θα συμμετάσχει εφέτος στην κορυφαία κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, την Formula Extreme, με οδηγό τον 9 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Σάκη Συνιώρη. Με μοτοσυκλέτα την  Ducati Panigale, η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM έχει ως στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και τη συνέχιση της δυναμικής της παρουσίας στο χώρο των Ελληνικών Αγώνων.

Ο Team Manager Γιάννης Μυτιληνάκης  δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον Σάκη Συνιώρη που έχει γράψει μια σημαντική ιστορία στο χώρο των Ελληνικών Αγώνων Ταχύτητας.»

 Ο νέος αναβάτης της Ducati Σάκης Συνιώρης σχολίασε: “Με πολύ μεγάλη χαρά ξεκινώ την αγωνιστική χρονιά του 2016 με την αναμφισβήτητα καλύτερη ομάδα στη χώρα μας. Η Ducati Panigale  είναι μια μοτοσυκλέτα που μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που την είδα στους αγώνες των Superbike και πιστεύω ότι θα καταφέρω να αξιοποιήσω τις μεγάλες δυνατότητες της και να την φέρω στην κορυφή. Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου στη διεκδίκηση του 10ου Πρωταθλήματος, έχοντας πίσω μου μια τόσο σπουδαία ομάδα. Έχω δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης τον χειμώνα και δεν βλέπω την ώρα για τις πρώτες δοκιμές, ώστε τον Απρίλιο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στον πρώτο αγώνα”.  

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: