Σαντορίνη: Τι ερευνούν οι Αρχές για τον θάνατο της 14χρονης

Σε ένα πάρτι γενεθλίων στην περιοχή του Εμπορειού στη Σαντορίνη, μία 14χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, μπροστά στα μάτια των έντρομων συμμαθητών της.

Σύμφωνα με την Espresso, οι γονείς της εορτάζουσας έφυγαν από το σπίτι έπειτα από απαίτηση των παιδιών να τα αφήσουν λίγο ελεύθερα να διασκεδάσουν. Πήγαν μία βόλτα με τους άλλους γονείς, ενώ οι 13 έφηβοι άρχισαν να χορεύουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πάρτι υπήρχε και αλκοόλ.

Η 14χρονη ένιωσε αδιαθεσία και προτού προλάβουν οι φίλοι της να τη ρωτήσουν τι έπαθε, σωριάστηκε λιπόθυμη στο δάπεδο. Το κορίτσι που είχε γενέθλια τηλεφώνησε τρομαγμένο στη μητέρα του, ζητώντας της να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι.

Άμεσα, η άτυχη Κατερίνα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας χωρίς τις αισθήσεις της. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές τους, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Το Κέντρο Υγείας ειδοποίησε την Αστυνομία γύρω στις 11 τη νύχτα και στο σπίτι όπου έγινε το πάρτι έσπευσαν αστυνομικοί.

Κατασχέθηκαν δεκάδες άδεια μπουκάλια με αλκοόλ και έκτοτε έχει αρχίσει ένα θρίλερ για να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους κόπηκε το νήμα της ζωής της άτυχης μαθήτριας.

Από την πρώτη εξέταση προέκυψε ότι δεν έφερε τραύματα ή μώλωπες ή κάτι άλλο που να μαρτυρά εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, για να υπάρξει σαφής εικόνα για το τι συνέβη στην 14χρονη, η σορός της μεταφέρθηκε στην Αθήνα για νεκροτομή.

Μεγάλη βάση αναμένεται να δοθεί στις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα ανιχνεύσουν αν υπήρχαν στον οργανισμό της αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: